Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Weltevree

Lees meer

Enig resultaat

Weltevree

Weltevree Outdooroven – dé alles-in-één buitenkachel en kooktoestel die het buitenleven naar een hoger niveau tilt. Ontdek hoe deze opvallende creatie een allround warmtebron is die het buiten koken en comfort naar een nieuwe dimensie brengt.

Allround Warmtebron
De bovenkant van de Weltevree Outdooroven wordt aangenaam warm door de verspreide hitte in de hele oven. Hierdoor is de platte bovenkant ideaal om een pan met inhoud warm te houden. Van knakworsten tot chocolademelk of een smakelijke saus, deze warmtebron geeft je de vrijheid om buiten te koken en verwarmen zoals jij dat wilt.

Houtgestookt Genieten
Deze Outdooroven is houtgestookt, waardoor het niet alleen warmte en gezelligheid biedt, maar ook functioneert als kook- en grilltoestel. Na ongeveer 30 minuten branden, is de oven gereed voor gebruik, inclusief de pizzasteen voor het bakken van heerlijke gerechten in de buitenlucht. Als je wat hulp nodig hebt bij het aansteken van het vuur, vind je handige tips in onze handleiding.

Minder Rook Uitstoot
De Outdooroven is slim ontworpen met een dubbele wand die de rook van het vuur wegleidt, langs de oven en door de schoorsteen. Deze constructie minimaliseert de rookuitstoot door de haardopening en zorgt ervoor dat het eten in het ovendeel niet in aanraking komt met de rook. Hierdoor kun je genieten van rokerige aroma’s zonder de nadelen van traditioneel buiten koken.

Ontworpen door de getalenteerde Dick van Hoff, combineert de Weltevree Outdooroven functionaliteit en esthetiek op een manier die de kunst van het buiten koken en de vreugde van het buitenleven perfect met elkaar verbindt. Dit is het toppunt van praktisch en plezierig, en het maakt elke buitenruimte tot een oase van comfort en culinair genot.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: