Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Blokhut

Enig resultaat

Blokhut

Blokhutten & Tuinhuizen van Jumbowood

Nee wij hebben geen +1000 modellen! wij hebben 3 exemplaren welke solide zijn uitgevoerd, met plat dak en epdm dakbedekking.
Onze blokhutten maken gebruik van douglas staanders 120×120 welke gevreesd zijn om douglas blokhutprofiel planken in te stapelen.

Met een douglas blokhut heeft u de garantie dat deze onbehandeld minimaal 20 jaar gaat. Een oogstrelend design met strakke blokhut profielen. De Jumbowood blokhutten worden op bestelling in onze eigen fabriek geproduceerd, hierdoor kunnen wij snel schakelen om een blokhut als maatwerk aan te leveren.

Kiest u voor een blokhut van Jumbowood, dan kiest u voor kwaliteit. Het wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft daardoor een luxe uitstraling. Dankzij een blokhut van Jumbowood kunt u extra genieten van uw tuin.

Een blokhut op maat

In onze webshop vindt u de diverse blokhutten die wij aanbieden. U kunt per type diverse keuzes maken om zo uw eigen blokhut samen te stellen. Staat in ons online assortiment niet de afmeting die u zoekt? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op. Samen met u bespreken we alle mogelijkheden en maken we de blokhut volledig voor u op maat. In onze showroom kunt u alle blokhutten van Jumbowood bekijken. Onze adviseur maakt een 3D tekening van de blokhut, waarmee u een goed beeld krijgt van de uitvoering.

Blokhutten van Jumbowood

U kunt een blokhut van Jumbowood online bestellen. U krijgt dan een bouwpakket thuis bezorgd. Deze is gemakkelijk te monteren dankzij de bijgeleverde handleiding. Gaat u liever niet zelf aan de slag? Kies dan voor onze montageservice. Wij verzorgen de complete opbouw van uw blokhut.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin. Onze adviseurs voorzien u van persoonlijk advies. Samen met u vinden wij uw  ideale blokhut!