Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Kapschuur Jumbo

Lees meer

Kapschuur Jumbo

Dit fijne model is kapschuur Jumbo, een eigen ontwerp van Jumbowood. De kapschuur is gemaakt van douglas hout en heeft daarmee een lange levensduur. Kapschuur Jumbo kenmerkt zich door de hoge achterwand. Daardoor is er in de gehele kapschuur voldoende hoogte om te staan. De kapschuur is leverbaar in diverse afmetingen. Zit de juiste afmeting er niet tussen? Het is ook mogelijk om kapschuur op maat te laten maken. Vraag daarvoor een offerte aan.

Het hele jaar genieten van uw tuin in kapschuur Jumbo

Tegenwoordig is de kapschuur of een overkapping niet meer weg te denken uit de tuin. Wilt u ook het hele jaar door van uw tuin genieten? Kies dan voor kapschuur Jumbo. In de zomer kunt u in de verkoelende schaduw zitten. In de lente of nazomer kunt u een kachel in de kapschuur plaatsen om zo een fijne warme plek te creëren. Geniet van het ultieme buitenleven met een kapschuur van Jumbowood!

Kapschuur Jumbo volledig naar wens

Bij Jumbowood is er veel mogelijk en kunnen we kapschuren volledig op maat maken. Dankzij onze eigen productielijn kunnen we een op maat gemaakte kapschuur snel leveren. U heeft bij onze standaardmodellen keuze uit diverse opties. Met deze opties kunt u kapschuur Jumbo naar wens samenstellen. Kies u voor een open model, eentje met zijwanden of volledig afgesloten? Alles is mogelijk! Andere opties waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Fundatie
  • Uitvoering van het hout
  • Dakbedekking
  • Dakgoten
  • Houtbescherming
  • Complete montage laten uitvoeren door Jumbowood

Kom langs in onze showroom

In onze showroom hebben wij diverse kapschuren en overkappingen staan. Daar kunt u de verschillende modellen en opties bekijken. Wij adviseren u in onze showroom graag over de mogelijkheden en stellen samen met u uw droom kapschuur samen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail dan naar info@jumbowood.nl of bel naar 0228 – 522 444.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: