Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Ramen en Deuren

Lees meer

Ramen en Deuren

Uw overkapping, veranda, kapschuur of ander buitenverblijf maakt u helemaal af met mooie ramen en deuren. Bij Jumbowood hebben we een divers aanbod aan schuifwanden, schuifdeuren, screens, ramen, deuren en kozijnen. Uiteraard hebben we daar ook het juiste hang- en sluitwerk bij.

Diverse uitvoeringen van ramen

Voor ieder type buitenverblijf hebben wij de juiste deuren en ramen. Zorg voor meer lichtinval in uw overkapping dankzij een raam. Wij hebben deze in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een uitzetraam of vleugelraam. Deze ramen kunt u open zetten, zodat er ook een fris windje door uw overkapping of buitenverblijf kan waaien. Is het openen van een raam niet nodig, maar wilt u wel meer lichtinval? Dan is een vast raamkozijn de oplossing. Onze ramen zijn in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar.

Naast houten ramen voor een overkapping, hebben we bij Jumbowood ook prachtige steel look ramen. Dit geeft een industrieel en stoer uiterlijk aan uw buitenverblijf. De steel look ramen zijn ideaal om te gebruiken als zijwand van bijvoorbeeld een veranda. We hebben deze ramen in verschillende afmetingen en vlakverdelingen. Bekijk ons volledige aanbod in de webshop.

Lichtstraat in uw buitenverblijf of overkapping

Wilt u meer licht in uw overkapping? Dan is een lichtstraat de perfecte oplossing. Het is een smalle lange lichtbron dat op het dak gemonteerd kan worden. Door de lichtstraat lijkt uw buitenverblijf groter en er komt meer daglicht binnen. In onze webshop kunt u de mogelijkheden van de lichtstraten bekijken. Wij bieden diverse opties aan.

Deuren voor uw buitenverblijf

Van schuifdeur tot stapeldorpeldeur en van paneeldeur tot opgeklampte deur: bij Jumbowood vindt u de juiste deur voor uw buitenverblijf. We hebben deuren in diverse afmetingen, uitvoeringen en soorten. In onze webshop vindt u een overzicht met alle mogelijkheden. Uiteraard hebben wij ook het juiste hang- en sluitwerk voor deze deuren.

Naast schuifdeuren, hebben wij een prachtige glazen schuifwand in het assortiment. Dit geeft een prachtig zicht naar buiten. Een glazen schuifwand is perfect toe te passen in uw veranda, overkapping of kapschuur. Dankzij de schuifwand kunt u het hele jaar door genieten van buiten!

Ook maatwerk is mogelijk

U kunt bij ons ook terecht voor op maat gemaakte producten. Weet u niet goed wat u nodig heeft of welke ramen en deuren goed bij uw buitenverblijf passen? Kom langs in onze showroom en laat u adviseren. Samen met u maken wij uw overkapping, veranda of kapschuur compleet.

Heeft u gevonden wat u nodig heeft? Bestel dan direct online of vraag een offerte op via dit formulier. Voor vragen kunt u bellen naar 0228 – 52244 of mail naar info@jumbowood.nl.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: