Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Sauna's

Lees meer

Sauna's

De sauna’s van Jumbowood zijn de perfecte toevoeging aan jouw achtertuin of vakantiepark. Deze prachtige sauna’s gemaakt van hoogwaardig vurenhout. Ze hebben allemaal een fantastisch ontwerp met veel rondingen. Hierdoor zijn de sauna’s niet alleen erg aantrekkelijk, maar zorgt de vorm ook voor een efficiënte warmtecirculatie en een gezellige sfeer tijdens het saunabezoek.

Wat deze sauna’s van Jumbowood echt bijzonder en onmisbaar maakt, is de hoge kwaliteit en vakmanschap waarmee ze zijn gebouwd. Het gebruik van duurzaam vurenhout zorgt voor een lange levensduur en maakt het tevens goed voor iedere weersomstandigheid, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van ontspannende sauna-sessies. Bovendien zijn de sauna-barrels eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor je meer tijd hebt om te ontspannen en te genieten van de voordelen van een eigen sauna.

De compacte en ronde vorm van de sauna-barrels maakt ze ook perfect passend voor kleinere tuinen of ruimtes met beperkte beschikbare oppervlakte. Daarnaast bieden ze de flexibiliteit om op verschillende locaties te worden geplaatst, of je nu je eigen privé-oase wilt creëren in de tuin of een luxueuze toevoeging wilt aanbieden op je vakantiepark. Kortom, met een sauna van Jumbowood haal je niet alleen een stukje ontspanning in huis, maar ook een stukje duurzaamheid en klasse in je leefomgeving.

Filter

Recentelijk bekeken

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: