6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kapschuur Grand Prestige

Lees meer

Kapschuur Grand Prestige

Kapschuur Grand Prestige is een echte eyecatcher in uw tuin. Deze prachtige kapschuur is bij Jumbowood verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hierdoor zit er altijd een formaat tussen dat goed in uw tuin past. Het is uiteraard ook mogelijk om de Grand Prestige volledig op maat te laten maken. De luxe kapschuur wordt geleverd inclusief zij- en achterwand. Wilt u ook een berging? Dan kunnen wij deze tegen een meerprijs voor u uitvoeren. Hier kunt u de kussens van uw tuinmeubilair en tuingereedschap gemakkelijk in opbergen.

Een oase aan ruimte met kapschuur Grand Prestige

Alle kapschuren van Jumbowood kenmerken zich door de hoge kwaliteit en finesse. Kapschuur Grand Prestige is met alle details tot in de kleinste puntjes uitgedacht. De kapschuur heeft een dakhelling van 32 graden. Hierdoor ontstaat er een hoge achterwand van ongeveer 180 cm en komt de nokhoogte niet boven de 330 cm. Binnen in de kapschuur is een oase aan ruimte waar u met gemak uw tuinset kwijt kan!

Stel uw kapschuur Grand Prestige samen

In onze webshop kunt u zelf uw kapschuur samenstellen. Kies voor de gewenste afmeting en vink vervolgens aan hoe u uw Grand Prestige wilt hebben. Zo kunnen de zijwanden worden uitgevoerd in zwart rabat, in plaats van blank. U heeft ook keuze uit dakbedekking, dakgoten en houtbehandeling. Plaatst u uw kapschuur zelf? Dan kunt u de fundatie erbij bestellen. Een fundatiepakket is één van de mogelijkheden om de kapschuur op te bouwen. Ook zijn er mogelijkheden voor schroeffundatie of het storten van een betonvloer. Vraag hiervoor een offerte aan.

Het is mogelijk om de Grand Prestige door Jumbowood te laten plaatsen. Wij bezorgen de kapschuur en ons montageteam bouwt uw kapschuur op.

Wilt u extra wanden of een berging? Ook dat is mogelijk!

Kapschuur Grand Prestige bestellen

U kunt de kapschuur direct online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Liever eerst de kapschuur Grand Prestige in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Daar kan één van onze adviseurs u voorzien van persoonlijk advies en samen met u uw droom kapschuur samenstellen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: