Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Hottubs

Hottubs

Lees meer

Hottubs

De hottubs van Jumbowood zijn een luxueuze toevoeging aan iedere buitenruimte. Er zijn talloze redenen waarom je er een zou moeten hebben. Deze mooi ontworpen houten baden zijn een prachtige combinatie van ontspanning en schoonheid om een heerlijke ervaring te bieden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig onbehandeld, geschaafd vurenhout. Vurenhout is niet alleen erg duurzaam, omdat het jarenlang meegaat, maar het geeft ook een heerlijk warme uitstraling aan je buitenomgeving.

Deze hottubs kun je nagenoeg overal plaatsen. In je achtertuin, op een terras, in een tuinhuisje of zelfs op een afgelegen plek in de natuur. De keuze is aan jou. De warme houten uitstraling past zowel in moderne als traditionele omgeving en voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte.

Deze hottubs zijn goed te gebruiken in ieder seizoen. In de winter bieden ze een verwarmende ontsnapping uit de kou, terwijl ze in de zomer verkoeling bieden. Ontspan in het warme, stomende water, geniet van de frisse buitenlucht en vergeet even alle stress.

De Jumbowood hottubs zijn perfect voor romantische avonden onder de sterren, gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie, of gewoon voor een moment van pure ontspanning. Ze zijn ook een ideale manier om te genieten van de natuur zonder je comfort op te geven.

Met hun hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn de hottubs van Jumbowood de ideale aanvulling op je buitenruimte, waardoor je kunt ontspannen, verjongen en genieten van het leven op een manier die alleen een luxe houten hottub kan bieden. Dompel jezelf onder in luxe en ontspanning met deze prachtige hottubs, en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben.

Filter

Recentelijk bekeken

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: