6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kapschuur

Voor de mooiste kapschuren zit u goed bij Jumbowood. Wij hebben een ruim assortiment kapschuren klaarstaan, die wij geheel op maat en in de gewenste stijl aan u leveren.

Lees meer

Kapschuur

Bent u op zoek naar een stijlvolle overkapping voor in de tuin? Een plek waar u in alle seizoenen heerlijk van kunt genieten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de weersomstandigheden roet in het eten gaan gooien? We hebben dan bij Jumbowood een ruim assortiment prachtige kapschuren voor u klaarstaan. Van eenvoudige kapschuren waar u heerlijk onder kunt zitten, tot kapschuren waar ook een tuinhuis in verwerkt is, voor nog meer comfort. Elke kapschuur kan door ons helemaal aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Het hele jaar door genieten van uw tuin

De tuin is de ideale plek om te genieten. Op een zomerse dag is het natuurlijk heerlijk om hier te zitten en helemaal tot rust te komen. Maar wat als het begint te regenen, of als de zon wel erg fel is? Dan is zo’n mooie kapschuur natuurlijk een ideale oplossing. Hier blijft u lekker onder zitten, ook als de weergoden besloten hebben om het eens helemaal los te laten gaan. Met een kapschuur zorgt u ervoor dat u ook buiten kan genieten als het een minder warme dag is. Lekker in de herfst onder een dekentje genieten van de tuin, of met een heater zelfs in de winter nog in de tuin zitten. Met een kapschuur van Jumbowood is dit allemaal mogelijk!

Voeg een stijlvol element toe aan uw tuin

Een kapschuur is niet alleen een nuttige toevoeging aan uw tuin, het is ook een echt stijlelement. We hebben bijvoorbeeld onze kapschuur Evert, die zorgt voor een beschutte plek in de tuin. Deze kapschuur is gemaakt van stevig Douglas hout en biedt genoeg ruimte om niet alleen onder te kunnen zitten, maar bijvoorbeeld ook een BBQ neer te zetten. Heeft u een flinke tuin bij uw huis? Dan kunt u ook overwegen om onze kapschuur Grand Prestige te laten plaatsen. Dit is echt een overkapping om het groots mee aan te pakken! Met onze kapschuur Grand North bieden wij u een combinatie van tuinhuis en overkapping. Ideaal om spullen veilig op te bergen en tegelijk lekker te genieten van het buitenleven. Dit zijn slechts drie voorbeelden van alle kapschuren die wij voor u klaar hebben staan.

Een kapschuur die geheel op uw wensen is afgestemd

Ongeacht hoeveel ruimte u in uw tuin tot uw beschikking heeft, is er bij Jumbowood altijd een geschikte overkapping te vinden. We hebben standaardmaten voor u klaarstaan, maar kunnen deze ook aanpassen aan de mogelijkheden in uw tuin. Hetzelfde geldt voor de uitstraling van de kapschuur. Zoekt u een stoere, robuuste overkapping? Of heeft u liever een modernere look? Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat er een kapschuur in uw tuin komt te staan die hier helemaal aan voldoet.

Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies

Wilt u graag een kapschuur kopen, maar vindt u het moeilijk om een goede keuze te maken? Dan bent u natuurlijk altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier hebben we een groot aantal van onze modellen bij elkaar gezet, zodat u kunt bekijken hoe deze er in het echt uitzien. Samen met een van onze adviseurs bekijkt u de kapschuren en vindt u het ideale model. We geven u advies en maken indien gewenst ook een 3D-tekening. Zo krijgt u gelijk een goede indruk van hoe uw eigen overkapping er straks uit komt te zien.

Meer weten over onze kapschuren?

U mag altijd even contact met ons opnemen indien u vragen heeft over onze kapschuren. We beantwoorden graag al uw vragen, of sturen u vrijblijvend een offerte toe. Indien u de keuze maakt voor een kapschuur van Jumbowood, dan heeft u straks een overkapping van hoge kwaliteit in uw tuin staan. Wij produceren bijna al onze overkappingen in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij u snel een kapschuur leveren.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: