Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Kapschuur overkapping

Wilt u nog meer kunnen genieten van uw tuin? Houdt u ervan om zo lang mogelijk buiten te zitten, maar gooien regen, kou en wind regelmatig roet in het eten? Dan is het goed om eens te overwegen om een kapschuur met overkapping in uw tuin neer te zetten.

Lees meer

Resultaat 1–18 van de 33 resultaten wordt getoond

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Kapschuur overkapping

Met een mooie kapschuur met overkapping in de tuin zorgt u ervoor dat uw tuin een nog fijnere plek wordt om tijd door te brengen. U zorgt er dan namelijk voor dat u een plek heeft waar u het hele jaar door kunt genieten. U hoeft er nooit meer bang voor te zijn dat uw BBQ gaat verregenen, uw tuinmeubelen staan altijd droog en ook een te felle zon kan uw dag niet meer verpesten. Maar onder de overkapping is natuurlijk ook een prima plek om uw auto droog te laten staan. Bij Jumbowood hebben we een ruim assortiment aan kapschuren klaarstaan, waar er zeker eentje tussen zit die helemaal aan uw wensen voldoet. We vertellen u hier graag meer over!

Kies als overkapping een kapschuur

Er zijn meerdere verschillende soorten overkappingen te krijgen, maar de kapschuur behoort zeker tot de meest populaire. Dat is ook niet verwonderlijk, want met een kapschuur zorgt u voor een stijlvol element in uw tuin. Neem bijvoorbeeld een kapschuur van Douglas hout. Hiermee heeft u een overkapping in de tuin met een natuurlijk uiterlijk, gemaakt van prachtig, duurzaam hout. Daarnaast zijn er ook qua afmetingen en vorm veel verschillende mogelijkheden met een kapschuur. Heeft u een bescheiden tuin? Dan is een dito kapschuur een prima oplossing. Maar als u meer ruimte tot uw beschikking heeft zijn er bij Jumbowood ook grote kapschuren terug te vinden. U heeft hierbij zelfs de mogelijkheid om onder de kapschuur een bergruimte of tuinhuis te laten bouwen.

Waarom kiezen voor een kapschuur met overkapping van Jumbowood?

Jumbowood is de specialist op het gebied van alle mogelijke overkappingen voor aan uw huis of in uw tuin. Kiest u voor een mooie kapschuur uit ons assortiment, dan staan wij altijd klaar om samen met u te bekijken welk model het beste in uw tuin past. We kijken dan niet alleen naar de afmetingen, maar ook naar de stijl van de kapschuur. Hiervoor kunt u zelfs een 3D-tekening maken, waarmee u duidelijk in beeld heeft hoe de betreffende overkapping er in uw tuin uit komt te zien. Wij kunnen al onze kapschuren snel aan u leveren en deze geheel voor u op maat maken. Uiteraard gebruiken we hiervoor altijd de beste materialen.

Een kapschuur laten plaatsen of zelf bouwen?

Indien u bij ons de keuze heeft gemaakt voor een kapschuur, dan heeft u de mogelijkheid om deze door ons te laten plaatsen, of hem zelf te bouwen. Hiervoor leveren wij u dan een compleet pakket. Dit is niet alleen voorzien van al het benodigde hout, maar bevat ook de materialen waarmee u de kapschuur in elkaar zet. Wij kunnen dan voor u de fundering leggen, maar ook hier heeft u de keuze om dit helemaal zelf te doen. Voor handige klussers is het bouwen van een kapschuur een vrij eenvoudige klus. Laat u het toch liever aan onze professionals over? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. We maken hier graag een afspraak voor met u.

Kies de overkapping die bij u past

Heeft u op onze website een kapschuur met overkapping gezien die u mooi vindt, maar wilt u deze eigenlijk eerst nog een keer in het echt komen bekijken voordat u een beslissing neemt? Dan bent u altijd welkom om een keer langs te komen in onze showroom. We hebben hier namelijk een groot aantal van onze modellen voor u klaarstaan. Zo heeft u gelijk een goede indruk van hoe de kapschuur er straks ook in uw eigen tuin uit komt te zien. Onze specialisten nemen graag alle details en mogelijkheden met u door en bekijken samen met u wat uw wensen zijn. Zo zorgen we er samen voor dat u straks een kapschuur in uw tuin heeft staan, waar u het hele jaar door van geniet!

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: