Categorieën

  • Categorieën

Uw veranda of kapschuur samenstellen naar wens?

Bel ons! (+31) 228- 522 444

Vraag vrijblijvende offerte aan

Kapschuur overkapping

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Kapschuur overkapping

Kapschuur overkapping kopen

Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een nieuwe dimensie. Dankzij de overkapping creëert u namelijk een plek waar u het hele jaar door heerlijk vertoeft. Denk bijvoorbeeld aan een BBQ die nooit meer in het water valt door slecht weer, een tuinfeestje op een zwoele zomeravond of genieten van de frisse lucht en toch beschut zitten in de winter. Met een kapschuur maakt u al uw tuinactiviteiten een stuk aangenamer én gezelliger. Maar u kunt de overkapping natuurlijk ook gebruiken om uw auto droog te stallen.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

  • Leverbaar uit voorraad
  • Maatwerk is onze specialiteit
  • Vraag onze experts om deskundig advies

Verrijk uw tuin met een kapschuur overkapping

Een kapschuur is een overkapping waarmee u uw woning en het buitenleven op een stijlvolle en comfortabele manier met elkaar verbindt. Bouwt u als overkapping een kapschuur, dan creëert u extra ruime en mogelijkheden in uw tuin. U kunt dit handige bijgebouw namelijk (tegelijkertijd) gebruiken voor verschillende doeleinden:

  • Als droge opslag van uw tuinmeubelen.
  • Als loungeplek die beschutting biedt tegen zowel zon als regen.
  • Als garage voor uw auto’s en/of motoren.
  • Als praktijkruimte, bijvoorbeeld als atelier of yogaruimte.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, zeker als we u vertellen dat dit type overkapping in vele soorten, maten en combinaties voorkomt. U kunt een kapschuur als overkapping dus volledig aanpassen naar uw smaak en behoefte.

Overkapping? Bouw een kapschuur!

Hoe wilt u uw kapschuur overkapping realiseren? U kunt hem zelf ‘from scratch’ bouwen, maar Jumbowood biedt u ook kapschuur bouwpakketten aan. Dat is een stuk gemakkelijker, want we leveren dan alle benodigdheden. De kapschuren die u in onze webshop bestelt zijn van hoge kwaliteit. Zo heeft u straks een constructie in de tuin waar u jaren mee vooruit kunt.

Over Jumbowood

Jumbowood heeft alles op voorraad om uw tuin naar een hoger niveau te tillen. Ons aanbod houdt dus niet op bij enkel kapschuren. Kijk vooral ook eens bij onze andere producten:

Kunnen we helpen?

Heeft u een kapschuur overkapping op het oog of heeft u vragen over een van de producten op de pagina? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons. Ook voor maatwerk staan onze kapschuurexperts u graag te woord.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl