Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Kapschuur De Hoeve XL

Lees meer

Kapschuur De Hoeve XL

Trendhout Kapschuur De Hoeve is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. De kapschuur staat bekend om de karakteristieke uitvoering met een lage achterwand en is daarnaast prachtig afgewerkt. Zo heeft de mooie kapschuur een aantal authentieke houtverbindingen en geschaafde halronde schoren. Standaard worden de kapschuur geleverd met wanden van blank Zweeds Rabat. Maar er zijn veel mogelijkheden. Wij kunnen kapschuur De Hoeve aanpassen naar uw wensen en volledig maatwerk leveren. Kiest u voor een kapschuur van Jumbowood dan kiest u voor kwaliteit!
Stel uw eigen kapschuur De Hoeve samen
In onze webshop kiest u voor de door u gewenste uitvoering en afmeting van De Hoeve. U kunt kiezen voor een kapschuur met wanden, maar ook voor laag hekwerk, een berging of volledig afgesloten. Dankzij de vele mogelijkheden kunt u uw eigen ideale kapschuur samenstellen bij Jumbowood. Om een goed beeld weer te geven van hoe uw droom Hoeve eruit ziet, worden uw wensen in een 3D-weergave gepresenteerd.

Wij bieden diverse producten aan waarmee u uw kapschuur af kunt maken. Denk hierbij aan ramen, deuren en vloeren. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende type dakbedekking, afwerking van het hout, fundatie en dakgoten. Doordat de meeste kapschuren in onze eigen fabriek worden geproduceerd kunnen wij snel schakelen en maatwerk leveren en kunt u profiteren van zeer korte levertijden. Heeft u wensen die afwijken van onze standaard modellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
Kapschuur De Hoeve laten opbouwen door Jumbowood
Bestelt u kapschuur De Hoeve via onze webshop dan kunnen wij deze bij u thuis bezorgen. U kunt kiezen om de montage zelf te verzorgen, maar u kunt dit ook door een team specialisten van Jumbowood laten doen. Hierdoor heeft u er geen omkijken naar en weet u zeker dat uw kapschuur goed en netjes wordt geplaatst.
Kapschuur De Hoeve bekijken
Wilt u de kapschuur liever eerst in het echt bekijken? In onze showtuin hebben wij De Hoeve opgebouwd. U bent van harte welkom om daar kapschuur De Hoeve te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale kapschuur. Samen maken wij uw droomtuin werkelijkheid!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: