Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Thermisch gemodificeerd hout

Lees meer

Enig resultaat

Thermisch gemodificeerd hout

Vurenhout, ideaal voor iedere klus
Ben je op zoek naar vurenhout of lekker zelf aan de slag te gaan met een leuke klus? Dan ben je bij Jumbo zeker aan het juiste adres. In ons ruime hout assortiment hebben we tal van oplossingen voor vurenhout gevonden. Of het nu gaat om balken, planken of andere oplossingen. Bij ons is het allemaal te vinden in ons ruime assortiment. Ook wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een ruw vurenhout of geschaafd vuren hebben wij zeer waarschijnlijk de juiste oplossing voor je in ons assortiment!

Vuren balken of vuren planken?
Je kunt het je haast niet zo gek beginnen of we hebben het wel opgenomen in ons assortiment. Zo zijn balken en planken van vurenhout ook te vinden in ons assortiment. Natuurlijk begrijpen wij ook dat niet iedereen dezelfde afmetingen nodig heeft voor hun klus. Daarom kun je bij ons heel gemakkelijk online al vinden wat we je kunnen leveren. Daarnaast hoef je in principe niet eens naar de Jumbo houthandel om jouw vurenhouten balken of vuren planken op te halen, we kunnen het net zo gemakkelijk bij je thuis bezorgen.

Vurenhout kopen bij Jumbowood
Ook snappen we dat je misschien toch graag zelf even wil kijken naar het vurenhout dat we kunnen leveren. Of je nu online besteld en het ophaalt in onze winkel, thuis laat bezorgen of gewoon in één van onze filialen komt winkelen, we helpen je graag verder!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: