6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Pipowagens

Lees meer

Pipowagens

Op zoek naar een charmante Pipowagen? Ontdek onze diverse modellen bij Jumbowood!

Bij Jumbowood hebben we een gevarieerde selectie Pipowagens direct uit voorraad leverbaar. Onze Pipowagens zijn bijzonder geliefd als hobbyruimte, kantoor aan huis, stijlvolle werkplek of zelfs als stoere B&B ruimte. Daarnaast leveren we deze zigeunerwagens regelmatig aan campings en vakantieparken. Onze Pipowagens worden geleverd met voorgemonteerde wanden, waardoor de montage snel en eenvoudig te realiseren is. In de praktijk kun je een wagen binnen één dag opbouwen, vooral als je met twee personen werkt.

Montage van een Pipowagen van Jumbowood.

Alle prefab Pipowagens van Jumbowood zijn populair en eenvoudig op te bouwen. Op YouTube zijn duidelijke montagevideo’s te vinden. Alle Jumbowood Pipowagens worden compleet en met voorgemonteerde wanden bij je thuis afgeleverd. Daarnaast bevat de levering altijd een duidelijke handleiding. Alle planken zijn al op maat gezaagd, waardoor het opbouwen van de wagen snel en eenvoudig te realiseren is. Met twee personen ben je er meestal binnen één werkdag mee klaar. Bij het plaatsen van een houten Pipowagen is een vlakke, waterpas ondergrond van groot belang.

Een nieuwe Pipowagen kopen en isoleren – Isolatie van de Pipowagen

Wanneer je een nieuwe Pipowagen koopt, kun je deze isoleren. De wanden zijn aan de binnenkant al voorzien van latten waar je extra latten tussen kunt plaatsen en eventueel kunt opdikken. Zorg in ieder geval eerst voor dampdoorlatende folie, vervolgens kun je de regels met isolatie ertussen zetten en daarna de platen plaatsen. Geschikt hiervoor zijn Underlayment Fins vuren platen van 18 mm dikte.

Een Pipowagen kopen voor een vakantiepark of camping

Regelmatig krijgen we de vraag of onze Pipowagens ook zakelijk kunnen worden gekocht. Het antwoord hierop is eenvoudig: natuurlijk! We zijn al meer dan 10 jaar marktleider in de online verkoop van Pipowagens. Onze wagens sieren inmiddels vele campings en vakantieparken. Bovendien zijn de wagens tijdens de coronatijd in verschillende tuinen geplaatst als ‘thuiswerkplek’. Voor grotere aantallen Pipowagens kunnen wij een nog scherpere offerte voor je maken. Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder om de beste deal te realiseren.

Wielen voor de Pipowagen – Bestel het onderstel apart mee!

Onze populaire zigeunerwagens worden compleet bij je aan huis geleverd. Deze bijzondere zigeunerwagens op wielen kunnen in de meeste gevallen zonder vergunning worden geplaatst. De bezorging is al bij de prijs inbegrepen, dus je komt niet voor verrassingen te staan. Waar je wel rekening mee moet houden, is het volgende: het wielenset is apart bij te bestellen. De meeste klanten kiezen ervoor om de wagen op ons geliefde ijzeren wielenset te plaatsen, maar er zijn ook klanten die voor een alternatief kiezen. Daarom bieden wij de wielen apart aan en laten we de keuze aan jou als klant.

Koop jouw Pipowagen online bij Jumbowood.

Als je van plan bent om een Pipowagen aan te schaffen, doe dit dan online bij Jumbowood. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van deze populaire zigeunerwagens. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van de laagste prijsgarantie. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw zigeunerwagen direct online bij Jumbowood. Meer dan 15.000 klanten gingen je voor!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: