Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Veranda Casa

Lees meer

Veranda Casa

Dit leuke buitenverblijf is veranda Casa van Trendhout. Jumbowood is dealer van Trendhout. Geniet het hele jaar door van uw tuin en het buitenleven dankzij deze mooie veranda. Een mooi buitenverblijf van goede kwaliteit verrijkt uw tuin. U kunt uw buitenmeubelen onder veranda Casa plaatsen en genieten van zomeravonden. Met een afgesloten veranda kunt u ook met minder goede weersomstandigheden in de tuin zitten. Veranda Casa is in diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar. Kies zelf welke veranda bij u past.
Veranda Casa online bestellen
Via onze webshop kunt u Trendhout veranda Casa naar wens samenstellen. Kies voor de afmeting die in uw tuin past. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo hebben we veranda’s zonder of met zijwanden in ons assortiment. U kunt ook kiezen voor veranda Casa inclusief berging. Heeft u uw droomveranda gevonden? Maak deze dan af met de diverse opties die Jumbowood aanbiedt. Denk hierbij aan de fundatie, wanden uitgevoerd in het zwart en houtbehandeling.
Trendhout veranda van douglashout
Veranda Casa van Trendhout is gemaakt van douglashout. Dit houtsoort is erg populair en wordt dankzij het sterke en duurzame karakter veel in de tuin gebruikt. Ook voor veranda’s is dit een zeer geschikt materiaal. Een douglas veranda heeft een lange levensduur. U kunt dus lang van uw veranda genieten. Behandelt u de veranda, dan verlengt u de levensduur en blijft het douglashout nog langer mooi.
Veranda Casa door Jumbowood laten monteren
U kunt eenvoudig via onze webshop Trendhout veranda’s zoals veranda Casa bestellen en thuis laten bezorgen. De veranda wordt als bouwpakket geleverd. Ziet u het niet zitten om het pakket zelf te monteren? Kies dan voor de professionele montage van Jumbowood. Onze specialisten bouwen de veranda voor u op. Informeer naar de mogelijkheden.
Bezoek onze showtuin
Bent u benieuwd naar onze veranda’s? Kom dan langs in onze showtuin. Hier laten we u graag de mogelijkheden en opties zien. Samen met onze specialist vertalen we uw wensen naar de perfecte veranda! Maak een afspraak om uw bezoek aan de showtuin vast te leggen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: