Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Kapschuur De Stee

Lees meer

Kapschuur De Stee

Kapschuur De Stee is een echte blikvanger in uw tuin. De karakteristieken balken, het prachtige hout en de mooie luxe uitstraling zorgen ervoor dat deze kapschuur erg geliefd is. Dankzij de diverse mogelijkheden en opties kunt u kapschuur De Stee zo samenstellen dat het volledig naar uw wens is. U heeft keuze uit een aantal basis afmetingen en binnen iedere afmeting heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Maak uw tuin compleet met kapschuur De Stee!

Kapschuur De Stee samenstellen

Wilt u een sfeervolle kapschuur in uw tuin? Bij Jumbowood hebben we een uitgebreide collectie aan luxe en prachtige kapschuren. U kunt kapschuur De Stee zelf samenstellen zoals u wenst. Zo kunt u kiezen voor een open model, een uitvoering met een berging of een volledig afgesloten kapschuur. In onze webshop krijgt u de keuze uit verschillende opties om uw kapschuur af te maken met:

  • Dakbedekking
  • Fundatie
  • Wanden
  • Dakgoten
  • Houtbehandeling

Kapschuur De Stee op maat laten maken

U kunt bij Jumbowood terecht voor op maat gemaakte producten. Vindt u kapschuur De Stee een mooi model maar zit de juiste afmeting er niet tussen? Of wilt u het model net iets anders laten uitvoeren dan de opties die wij bieden? Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te vertalen naar de kapschuur van uw dromen! We realiseren dat door middel van onze 3D app, waarin u een optimale weergave gepresenteerd krijgt van kapschuur de Stee van uw dromen. Maak een afspraak via mail info@jumbwoood.nl of bel naar 0228 – 522 444.

Kapschuur De Stee laten monteren door Jumbowood

Bestel kapschuur De Stee bij Jumbowood en kies voor gemak met onze montage service. Onze specialist bouwt de kapschuur voor u op. Zo heeft u de zekerheid dat kapschuur goed wordt geplaatst en u er lang van kunt genieten. Het is uiteraard ook mogelijk om de kapschuur zelf te monteren.

Wilt u liever inspiratie opdoen? In onze showroom kunt u ook diverse kapschuren bekijken. Wij geven u graag advies over uw ideale kapschuur. Maak uw tuin compleet met kapschuur De Stee van Jumbowood!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: