6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Zadeldak XL

Lees meer

Zadeldak XL

De mooiste overkappingen van Trendhout vindt u bij Jumbowood! De Zadeldak XL staat bekend om de fijne afwerking. Dit model heeft een aantal prachtige authentieke houtverbindingen en geschaafde schoren. De overkapping is leverbaar in diverse uitvoeringen en maten. Standaard wordt de Zadeldak XL geleverd met wanden van blank Zweeds rabat. U kunt uit diverse opties kiezen en stelt zo de overkapping naar wens samen.

Overkapping Zadeldak XL volledig naar uw smaak

Jumbowood heeft een ruim aanbod aan overkappingen. Zadeldak XL is er in verschillende uitvoeringen. U kunt per uitvoering en maat zelf aangeven hoe u de overkapping wilt hebben. Kiest u voor Zadeldak XL met zijwanden en een berging? Of gaat u voor het open model? Alles is mogelijk bij Jumbowood. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekking, een dakgoot, houtbehandeling en de fundatie. Wij presenteren deze kapschuren voor u in onze digitale 3D-database, zodat uw wensen goed in beeld worden gebracht.

Kunt u het juiste model voor uw tuin niet vinden? Bij Jumbowood bieden we ook maatwerk producten aan. Vraag daarvoor vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showtuin en ervaar de mogelijkheden.

Overkapping Zadeldak XL laten bezorgen en plaatsen bij Jumbowood

Wij ontzorgen u graag volledig en kunnen overkapping Zadeldak XL bij u thuis bezorgen en plaatsen. Kies bij de bestelling voor de optie ‘complete montage door Jumbowood’. Onze specialist komt de overkapping dan op een professionele en goede manier bij u opbouwen. Dankzij onze opbouwservice heeft u er geen omkijken naar en kunt u binnen no-time genieten van uw prachtige overkapping!

Maak uw tuin compleet met de Zadeldak XL

Genieten in uw tuin doet u met de prachtige overkapping Zadeldak XL. Het is de blikvanger van uw tuin en zorgt ervoor dat u beschut kunt zitten. Met mooi weer biedt het schaduw en met kou of neerslag biedt het beschutting. Hierdoor kunt u op ieder moment genieten van het buitenleven. De Zadeldak XL is gemaakt van kwalitatief en sterk hout en gaat jarenlang mee.

Bestel de Zadeldak XL online via onze webshop of kom langs in onze showtuin om inspiratie op te doen. Wij adviseren u graag!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: