6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kapschuur De Heerd

Lees meer

Kapschuur De Heerd

Dankzij kapschuur De Heerd van Jumbowood kunt u iedere dag van uw tuin genieten. Wij hebben diverse kapschuren in ons assortiment. U heeft ruime keuze uit verschillende maten, stijlen en uitvoeringen. Kapschuur De Heerd hebben wij in meerdere afmetingen. U kunt de kapschuur zelf naar wens samenstellen. Kiest u voor zijwanden, een kapschuur met berging of een open model? Bij Jumbowood is het allemaal mogelijk!

Kapschuur De Heerd samenstellen

Op onze webshop kunt u kapschuur De Heerd volledig naar wens samenstellen. Kies eerst voor de gewenste afmeting. Vervolgens heeft u de keuze uit diverse modellen. Heeft u de kapschuur gevonden die goed in uw tuin past? Dan kunt u de kapschuur afmaken met toebehoren als fundatie, dakbedekking, wanden, dakgoten en de behandeling. Wij bieden diverse opties en mogelijkheden aan waardoor u kapschuur De Heerd helemaal kunt aanpassen naar uw smaak. Mist u een optie of wilt u een afwijkende maat? Bij Jumbowood is het ook mogelijk om een kapschuur op maat te laten maken.

Maak uw tuin compleet met kapschuur De Heerd

Droomt u al jaren van een fijne kapschuur of overkapping in uw tuin? Maak uw wens waar en kies voor de prachtige kapschuur De Heerd. Met deze overkapping creëert u een fijne plek in uw tuin om te zitten, te borrelen, te dineren of te relaxen. Met zonnig weer biedt kapschuur De Heerd een prettige schaduwplek en met slechter weer biedt het beschutting. Met een prachtige kapschuur van Jumbowood kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin!

Kapschuur De Heerd laten bezorgen en plaatsen

Kiest u voor kapschuur De Heerd van Jumbowood dan bezorgen wij deze bij u thuis. U kunt ervoor kiezen om de kapschuur door onze specialisten op te laten bouwen. Hierdoor bent u er zeker van dat de kapschuur stevig en goed wordt geplaatst. Kies voor montage door Jumbowood en u heeft er zelf geen omkijken naar.

Bestel kapschuur De Heerd nu online! Liever de kapschuur in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom, daar staat deze kapschuur voor u gepresenteerd in onze showtuin.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel: 0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: