Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Hardhouten Palen

Lees meer

Hardhouten Palen

Wanneer je op zoek bent naar solide schuttingpalen, zijn hardhouten palen een uitstekende keuze. Hardhout is een uiterst duurzame houtsoort die goed bestand is tegen vocht. Hierdoor is het de perfecte optie voor het construeren van houten schuttingpalen. Bovendien zijn hardhouten palen zeer geschikt als funderingspalen voor een vlonder of beschoeiing.

Wij van Jumbowood kopen we onze hardhouten palen in december op aanvoer in, dit stelt ons in staat om het jaar rond concurrerende prijzen aan te bieden, en onze kwaliteit ook te garanderen, onze hardhouten palen zijn altijd van Azobe of Angelim Vermelho hardhout. beide klasse 1

In ons assortiment bieden we hardhouten palen van diverse houtsoorten, waaronder bankirai, azobé hout en angelim vermelho. Wanneer je schuttingpalen wilt plaatsen, is het van belang dat je kiest voor een ‘stabiele’ tuinpaal. Daarom raden we aan om een paal van angelim vermelho te gebruiken. Deze houtsoort is even duurzaam als bankirai en azobé, maar vertoont minder neiging tot kromtrekken.

Je kunt hardhouten schuttingpalen uitstekend combineren met hardhouten planken, maar er zijn ook andere combinaties mogelijk. Zo zijn geïmpregneerde planken bijvoorbeeld voordeliger in aanschaf en kunnen eveneens bevestigd worden op hardhouten palen. Het is zelfs mogelijk om composiet schuttingen tussen hardhouten palen te monteren. De combinatie van bijvoorbeeld een modern antraciet tuinscherm met de warme, natuurlijke uitstraling van een hardhouten paal kan een fraai effect creëren. Een andere toepassing is het plaatsen van hardhouten palen tussen kant-en-klare hagen. De warme houtkleur past mooi bij de natuurlijke groene kleur van bijvoorbeeld een hederahaag.

Kortom, met hardhouten palen zijn er talloze mogelijkheden!

Onderhoud van hardhouten palen
Hardhouten palen zijn geliefd vanwege hun diepe kleur en warme uitstraling. Echter, door blootstelling aan de weersomstandigheden zullen hardhouten palen na verloop van tijd vergrijzen. Dit is geen teken van verminderde kwaliteit en heeft geen invloed op de levensduur van de palen. Als je de oorspronkelijke kleur wilt behouden, raden we aan de palen te behandelen met bankirai olie.

Heb je vragen over hardhouten palen? In dat geval kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te voorzien van meer informatie en persoonlijk advies. Je kunt ons telefonisch bereiken of langskomen bij onze vestiging in Barneveld, waar we ook een showtuin hebben met diverse productvoorbeelden. We kijken ernaar uit om je te assisteren!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: