6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Verwarmen

Lees meer

Verwarmen

Verwarm uw Buitenruimte en Verleng uw Genot, Terwijl de Dagen Korter en Kouder Worden

Terwijl de herfstbladeren vallen en de avonden langer en koeler worden, is er geen betere manier om uw buitenruimte te omarmen dan met de warmte en comfort welke Jumbowood u biedt. Onze heaters en kachels zijn uw antwoord op de seizoensveranderingen, waardoor u uw buitenleven kunt verlengen en er het hele jaar door van kunt genieten.

Terwijl de dagen korter worden en de kouder weer zijn intrede doet, bieden onze verwarmingselementen een welkome ontsnapping. Ze transformeren uw terras, tuin of balkon in een oase van warmte en gezelligheid.

Onze elegante terrasverwarmers en tuinkachels geven niet alleen warmte, maar ook een sfeervol accent aan uw buitenomgeving. Omhul uzelf in de warme gloed van onze verwarmingselementen terwijl u geniet van gesprekken met vrienden en familie, romantische diners onder de sterrenhemel of gewoon een rustig moment voor uzelf.

Onze Verwarmingsmogelijkheden:

  1. Terrasverwarmers: Geniet van uw buitenruimte het hele jaar door met onze efficiënte terrasverwarmers. Deze heaters bieden directe warmte, waardoor u en uw gasten zich comfortabel voelen, zelfs op de koelste avonden.
  2. Tuinkachels: Onze tuinkachels voegen niet alleen warmte toe, maar ook een vleugje elegantie aan uw buitenomgeving. Ze zijn perfect om een warme en gastvrije sfeer te creëren.
  3. Vuurtafels: De combinatie van warmte en een ontspannen sfeer is wat onze vuurtafels te bieden hebben. Perfect voor sociale bijeenkomsten en romantische avonden.
  4. Infraroodverwarming: Profiteer van geavanceerde technologie met onze infraroodverwarmingsopties. Deze energiezuinige verwarmingselementen bieden directe warmte zonder opwarmingstijd.
  5. Kachelaccessoires: Ontdek onze accessoires, waaronder beschermhoezen en brandstofbronnen, om ervoor te zorgen dat uw verwarmingselementen in topconditie blijven.
Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: