6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kapschuur bouwpakket

Spreekt een kapschuur in de tuin u wel aan? Met een kapschuur bouwpakket van Jumbowood krijgt u alle materialen in huis die u nodig heeft om een stijlvolle, stevige kapschuur neer te zetten.

Lees meer

Kapschuur bouwpakket

Met een kapschuur voegt u extra waarde toe aan elke tuin. Deze prachtige overkappingen zijn bij Jumbowood in meerdere verschillende uitvoeringen te krijgen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij verschillende kapschuur bouwpakketten klaarstaan, die helemaal compleet aan u worden geleverd. Hier zitten ook alle materialen in die u nodig heeft om de kapschuur goed in elkaar te zetten. Zo heeft u straks zelf een kapschuur gebouwd die helemaal aan uw wensen voldoet en waar u elk seizoen optimaal van kunt genieten.

Wat voor kapschuur wilt u in uw tuin hebben staan?

Als u aan een kapschuur denkt, heeft u wellicht een duidelijk beeld voor ogen van hoe dit er dan uit komt te zien in uw tuin. Maar wist u dat er vele verschillende soorten te krijgen zijn? Van een standaard kapschuur, waar u op regenachtige dagen onder kunt schuilen, tot grote kapschuren met een ingebouwd tuinhuis. Al deze modellen zijn te krijgen bij Jumbowood. We raden u dan ook aan om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment kapschuren, voordat u een keuze maakt voor een bepaald model. Alle uitvoeringen zijn daarbij te krijgen in meerdere verschillende formaten. Of u nu een kleine of grote tuin heeft, er is bij ons altijd een kapschuur te vinden die hier perfect in past.

Hoe bouwt u dan zelf een kapschuur?

We sturen graag specialisten uw kant op om de kapschuur voor u op de juiste plek te zetten. We kunnen ons ook goed voorstellen dat dit een klus is die u graag zelf zou willen doen. Hiervoor kunt u bij ons een bouwpakket bestellen. Neem dan eerst een kijkje in ons assortiment, om te zien welke kapschuur u het beste bij uw huis vindt passen. Heeft u een model gevonden dat u aanspreekt? Kies dan de juiste afmetingen. Wij stellen dan een pakket voor u samen dat bij u wordt afgeleverd. U heeft dan de keuze om de fundering door ons te laten leggen, waarna u hier de kapschuur op afbouwt, of dat u ook de fundering zelf legt. Hierna is het pakket voor handige klussers eenvoudig in elkaar te zetten. Zo heeft u in no-time een prachtige kapschuur gemaakt en in uw tuin staan!

Kiezen voor de juiste kapschuur

Zoals u op deze pagina kunt zien is de kapschuur in een groot aantal verschillende uitvoeringen te krijgen. Vindt u het lastig om te kiezen, of wilt u de verschillende modellen eerst een keer in het echt zien? Dat is bij Jumbowood altijd mogelijk. U bent welkom om bij ons langs te komen en samen met een van onze specialisten te bekijken welke opties u allemaal heeft. We kunnen u daarna een duidelijk voorproefje geven van hoe de schuur er in uw tuin uit komt te zien. We hebben namelijk een handige tool voor u, waarmee u een gedetailleerde 3D-tekening van uw kapschuur laat maken. Bent u tevreden met wat u te zien krijgt? Dan zorgen wij ervoor dat het bouwpakket voor u wordt samengesteld.

Meer weten over een kapschuur bouwpakket?

Jumbowood helpt u graag om het hele jaar door te genieten van uw tuin. Ongeacht of het nu de hele dag regent, of dat de zon al te fel schijnt. Met een goede kapschuur hoeft u hier allemaal niet bang voor te zijn. We zorgen ervoor dat u een bouwpakket geleverd krijgt dat eenvoudig in elkaar te zetten is en dat voor een stevig resultaat zorgt. Wilt u hier meer over weten? We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Of maak een afspraak in onze showroom, waar we samen op zoek gaan naar uw ideale overkapping. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen op onze uitgebreide website, waar we alle modellen overzichtelijk voor u bij elkaar hebben staan.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: