Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Kapschuur bouwpakket

Lees meer

Kapschuur bouwpakket

Kapschuur bouwpakket kopen

Met een kapschuur bouwpakket maakt u van uw tuin een plek waar het hele jaar door goed toeven is. Hij zorgt voor beschutting tijdens de frissere en nattere dagen, maar ook voor schaduw en verkoeling wanneer het heet is. U vindt op deze pagina kapschuur bouwpakketten voor iedere wens. Wilt u een bouwpakket kopen, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande buttons.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Ons assortiment met kapschuur bouwpakketten

Een kapschuur biedt ruimte. Niet alleen qua fysieke ruimte in vierkante meters, ook wat functionaliteit betreft kunt u alle kanten op. Wilt u een plek maken waar u het hele jaar heerlijk lounget? Of zoekt u juist een combinatie van opslag en overkapping voor uw auto? Zo ziet u: met een kapschuur bouwpakket realiseert u een constructie met mogelijkheden.

Ons assortiment staat bol van de verschillende modellen. Weet u al welk model het beste bij uw wensen past en smaak past? Of heeft u speciale eisen? In dat laatste geval is ook maatwerk mogelijk.

Bouwpakket bouwen

Een kapschuur bouwen gaat makkelijker met een bouwpakket. Hierin zitten alle materialen en onderdelen die u nodig heeft om een prachtige schuur in uw tuin te realiseren. Bij Jumbowood vindt u verschillende pakketten van hoge kwaliteit. We leveren vakmanschap, zodat u straks een constructie in de tuin heeft staan waar u trots op kunt zijn.

Ontdek Jumbowood

Het assortiment van Jumbowood gaat nog veel verder dan enkel kapschuur bouwpakketten. Zo vindt u bij ons nog veel meer prachtige overkappingen, terrassen en buitenverblijven. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij ons andere aanbod:

Heeft u nog vragen?

Maak van uw tuin een droomtuin met een kapschuur bouwpakket. Heeft u nog vragen? Of liever persoonlijk advies? Onze adviseurs helpen u graag. Kom naar onze showroom en dan kijken we samen wat uw ideale kapschuur is.

Alle modellen staan in onze showroom opgesteld. U bekijkt de kapschuren hier goed en we kunnen u een voorproefje geven met een 3D tekening van uw tuin met de schuur. Zo weet u precies hoe alles er straks uit komt te zien. Een kapschuur op maat is uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de diverse opties.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel: 0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: