Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Blog

Creativiteit

Er zijn vele samenstellingen mogelijk bij het vaststellen van uw droom overkapping. Een plat dak, een zadeldak of kapschuur, maar ook maatwerk projecten met een lessenaars uitvoering of bekleding met sedum, een groendak is behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer

Wat is onze werkwijze?

In onze showtuin staan vele modellen opgebouwd ter inspiratie. Als u onze showtuin wilt bezoeken kunt u bellen voor een afspraak. Na het bezoek aan de showtuin kunt u voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze verkopers in gesprek. Zij nemen al uw wensen met u door en maken een mooie 3D-tekening met bijpassende offerte voor u.

Lees meer

Douglas in vergelijking met Eiken

Zowel Douglas hout en eikenhout zijn populair voor gebruik bij verschillende kapschuurveranda of blokhut constructies. Van fabricage tot montage werken wij uitsluitend met het beste Douglas of Eikenhout hierdoor kunnen wij u de mooiste kwaliteit leveren. Welke van deze houtsoorten past het best bij uw smaak, tuin en budget

Lees meer

Hoe verleng je de levensduur van Douglas?

Douglas hout is een naaldhout soort en kenmerkt zich doordat het van nature veel hars bevat. Aangezien het gaat om een natuurlijk product, maakt het hout een bepaald verweringsproces door en kunnen er verkleuringen ontstaan of kan er vloeistof uit het hout komen.

Lees meer

Een bouwvergunning nodig voor blokhut of tuinhuis?

Om straks ontspannen van uw blokhut of tuinhuis te kunnen genieten, is het belangrijk te weten wat wel en niet mag bij het plaatsen. Wat zijn de regels en is er een bouwvergunning nodig? Deze vraag dient u zich te stellen voordat uw droom blokhut of tuinhuis er staat.

Lees meer

Vakmanschap in de tuin

Uw droom verblijf in de tuin wordt werkelijkheid met een creatieve oplossing van Jumbowood. Onze adviseurs sparren graag met u om uw droom overkapping te realiseren. Dankzij onze hoge ambachtelijke kwaliteit zijn wij in staat om het ideale buitenleven dicht bij huis te realiseren.

Lees meer

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: