Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Hardhouten balken

Lees meer

Hardhouten balken

Welkom bij Jumbowood – Uw Specialist in Hardhouten Balken 50×150 voor Robuuste Constructies!

Of u nu bezig bent met het bouwen van een overkapping, veranda, schutting of een ander bouwproject, onze hardhouten balken van 50×150 zijn de ideale keuze voor een stevige en duurzame constructie. Met hoogwaardig hardhout zorgen wij ervoor dat uw project niet alleen functioneel is, maar ook een tijdloze uitstraling heeft.

Waarom kiezen voor onze hardhouten balken van 50×150?

Duurzaamheid: Onze balken zijn vervaardigd uit gecertificeerd hardhout, wat zorgt voor een lange levensduur en minimale impact op het milieu.

Stevigheid: Met een afmeting van 50x150mm bieden deze balken uitstekende structurele stabiliteit, waardoor ze perfect zijn voor zware belastingen en stabiliteit van uw constructie.

Weerbestendigheid: Hardhout is van nature bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het uitermate geschikt is voor buitentoepassingen.

Mooie uitstraling: Het warme en natuurlijke karakter van hardhout geeft uw project een luxe en tijdloze uitstraling. Of u nu kiest voor een natuurlijke afwerking of een behandeling met olie, de schoonheid van het hout komt altijd naar voren.

Veelzijdigheid: Of u nu een erfafscheiding, pergola of ander bouwproject voor ogen hebt, onze hardhouten balken passen zich moeiteloos aan verschillende toepassingen aan.

Onze service:

Bij Jumbowood streven we naar volledige klanttevredenheid. We bieden niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een uitstekende service. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw project.

Bestel vandaag nog uw hardhouten balken van 50×150 en ervaar de kwaliteit en duurzaamheid waar Jumbowood voor staat. Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bouw stevig, bouw met Jumbowood.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: