Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Zadeldak XXL

Lees meer

Zadeldak XXL

Bent u op zoek naar een mooie overkapping voor in uw tuin? De Zadeldak XXL is een prachtig model en is een luxe toevoeging aan uw tuin. De overkapping is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Zo hebben we bij Jumbowood volledig open modellen, maar ook overkappingen met bergruimte. U kunt in onze webshop de diverse mogelijkheden bekijken en de Zadeldak XXL selecteren die in uw tuin past.

Stel uw eigen overkapping Zadeldak XXL samen

Via onze webshop kunt u aangeven hoe u de Zadeldak XXL wilt hebben. Wilt u de overkapping graag met zwarte wanden laten uitvoeren? Dan kunt u dat aanvinken. Verder kunt u kiezen uit de fundering, dakgoot, dakbedekking en behandeling. In een aantal eenvoudige stappen stelt u zo online uw eigen Zadeldak XXL overkapping samen. Wanneer u een afspraak maakt bij ons op kantoor, vertalen wij uw wensen in een 3D-weergave. Zo krijgt u een nog duidelijker beeld van hoe uw droomoverkapping eruit komt te zien.

Heeft u niet helemaal gevonden wat u zocht? Bij Jumbowood kunt u ook terecht voor op maat gemaakte producten. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan, maak een afspraak met ons en bel naar 0228 – 522 444 of mail naar info@jumbowood.nl.

Overkapping Zadeldak XXL van duurzaam hout

De overkapping Zadeldak XXL is gemaakt van douglashout. Het hout heeft een warme uitstraling, een mooie structuur en kleur. Douglashout is een sterk en duurzaam houtsoort en gaat jarenlang mee. Het kan goed tegen invloeden van buitenaf. Behandelt u het hout met een speciale beits, dan behoudt het zijn kleur. Anders vergrijst het naar een prachtige grijstint. Door het hout te behandelen verlengt u de levensduur van de overkapping. Wij verkopen goede middelen voor de houtbehandeling van uw overkapping.

Doe inspiratie op in onze showtuin

Wilt u de overkappingen van Jumbowood liever eerst in het echt bekijken? In onze showtuin hebben we diverse modellen staan. Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u van persoonlijk advies. Samen met u gaan we op zoek naar uw droomoverkapping. Graag tot snel bij Jumbowood!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel: 0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: