Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Hardhouten latten

Lees meer

Hardhouten latten

Goedkoop hardhout kopen? Gewoon bij Jumbo!
Ben je druk bezig met een klus in huis of moet er het één en ander verbouwd worden? Ben je een drukke timmerman die geen tijd heeft om even langs te komen in onze winkel? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres als je op zoek bent naar hardhout. In ons ruime hout assortiment zijn tal van hardhouten producten te vinden. Of het nu gaat om balken, planken of latten. In ons ruime assortiment zijn tal van houtoplossingen te vinden.

Leverbaar in tal van afmetingen
Natuurlijk heeft niet iedereen precies dezelfde stukken hardhout nodig, er zijn verschillende afmetingen voor allerlei klussen. En ook daar hebben we rekening mee gehouden. Kijk dus goed naar de afmetingen en onder andere ook naar de dikte van de balken, planken en latten. Zo kun je binnen een mum van tijd je klus afronden en heerlijk achterover leunen op de bank!

Gemakkelijk ook online
Wanneer je druk bezig bent met een klus of geen tijd hebt om tijdens de reguliere openingstijden bij de Jumbo vestiging langs te gaan, is er vandaag de dag ook de mogelijkheid om online je hardhout te bestellen. Je kunt zelf kiezen of je deze laat thuis bezorgen of alsnog komt ophalen in onze winkel. Zo gemakkelijk was het aanschaffen van hardhout nog nooit! Of het nu gaat om hardhouten balken of planken, wij kunnen bijna alles direct uit voorraad leveren.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: