Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Beton en Fundering

Lees meer

Beton en Fundering

Ontdek de Grootste Collectie Betonpoeren in Nederland bij Jumbowood!

Bij Jumbowood zijn we er trots op de grootste collectie betonpoeren in Nederland te bieden. Als u op zoek bent naar hoogwaardige betonpoeren voor uw bouw- of tuinproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze betonpoeren zijn duurzaam, robuust en geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van schuttingen en terrasoverkappingen tot carports en meer.

Waarom Kiezen voor Onze Betonpoeren?

  • Duurzaamheid: Onze betonpoeren zijn vervaardigd van hoogwaardig beton, wat zorgt voor een lange levensduur en bestandheid tegen de elementen.
  • Stabiliteit: Betonpoeren bieden uitstekende stabiliteit en ondersteuning voor uw constructie, waardoor ze ideaal zijn voor zowel lichte als zware constructies.
  • Veelzijdigheid: Onze collectie betonpoeren is beschikbaar in diverse maten en vormen, zodat u precies de juiste poer voor uw project kunt vinden.
  • Eenvoudige Installatie: Dankzij hun ontwerp zijn onze betonpoeren gemakkelijk te installeren, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Milieuvriendelijk: Beton is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

Ons Assortiment

Onze uitgebreide collectie betonpoeren omvat onder andere:

  • Vierkante betonpoeren: Ideaal voor het dragen van zware constructies zoals veranda’s en schuttingen.
  • Rechthoekige betonpoeren: Perfect voor langere en smallere constructies, zoals pergola’s en carports.
  • Dubbele betonpoeren: Ideaal voor extra stabiliteit en ondersteuning, bijvoorbeeld voor tuinhuisjes en carports.

Bij Jumbowood begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan betonpoeren om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een betonpoer zoekt voor een kleinschalig tuinproject of voor een grootschalige bouwconstructie, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze betonpoeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de tand des tijds en de zwaarste weersomstandigheden, zodat u met een gerust hart kunt bouwen. Wij bieden betaalbare prijzen en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw project succesvol verloopt.

Bij Jumbowood zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige betonpoeren, en we zijn er trots op de grootste collectie in Nederland te hebben. Neem contact met ons op of bezoek onze website om ons assortiment te bekijken en de perfecte betonpoeren voor uw project te vinden. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw bouw- en tuinplannen!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: