Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Kapschuur Evert

Lees meer

Toont alle 13 resultaten

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Kapschuur Evert

Bent u op zoek naar een mooie kapschuur van douglashout? Dan is kapschuur Evert zeer geschikt voor uw tuin. De kapschuur heeft een hoge achterwand, waardoor er binnen de gehele kapschuur voldoende hoogte is om te staan. Kapschuur Evert is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Staat de gewenste afmeting niet tussen de standaard modellen? Dan kunnen wij kapschuur Evert uiteraard ook volledig voor u op wens maken.

Kapschuur Evert zelf samenstellen

Wanneer u kiest voor kapschuur Evert van Jumbowood, dan kiest u voor kwaliteit. Dit model is een eigen ontwerp van Jumbowood en er is daardoor veel mogelijk. U kunt de kapschuur zelf samenstellen naar uw wensen. Kies in onze webshop voor het door u gewenste model en afmeting. Vervolgens kunt u de volgende keuzes maken:

  • Uitvoering: kiest u voor het houtpakket geschaafd of gaat u voor eikenhout?
  • Fundatie: om de kapschuur goed en stevig neer te zetten is er een goede fundatie nodig.
  • Berging en wanden: u maakt kapschuur Evert helemaal af met achterwanden en een berging.
  • Dakbedekking en dakgoten: u heeft keuze uit verschillende kleuren en soorten dakbedekking en dakgoten.
  • Houtbehandeling: wilt u uw kapschuur zo lang mogelijk mooi houden? Dan raden we aan om het hout te behandelen. Wij verkopen de speciale houtbehandeling bij de kapschuur.
  • Snelle levertijden

Natuurlijk is het ook mogelijk om in onze showtuin kennis te maken met de kapschuur Evert. Onze collega’s van verkoop en advies informeren u graag over de mogelijkheden om uw ideale Evert samen te stellen.

Kapschuur Evert laten plaatsen

U kunt ervoor kiezen om kapschuur Evert zelf te plaatsen, maar het is ook mogelijk om de kapschuur op te laten bouwen door een specialist van Jumbowood. Wij nemen u het werk graag uit handen. Wilt u er zeker van zijn dat uw kapschuur goed wordt geplaatst? Vink dan bij uw bestelling de optie van de complete montage door Jumbowood aan.

Advies over kapschuur Evert

Heeft u speciale wensen of heeft u vragen over kapschuur Evert? Wij voorzien u graag van advies. U kunt bellen naar 0228 – 522444 voor meer informatie of langskomen in onze showtuin. Daar kunt u kapschuur Evert bekijken en helpen onze adviseurs u verder!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: