6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Trendhout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert exclusieve buitenverblijven, variërend van Luxe moderne veranda’s tot landelijke kapschuur. Maatwerk is de grote troef van Trendhout. Met een zeer geavanceerd machinepark, welke in Oldebroek bij de thuisbasis staat opgesteld, zijn zij in staat de mooiste Douglas of eikenhouten constructies te leveren.

Jumbowood is premium Trendhout dealer en onderscheidt zich door de ervaren specialisten, welke de Trendhout modellen vanuit een nieuwe en sfeervol ingerichte showroom aan de klant brengen.
Buitenverblijven met allure voorzien van glazen schuifwanden en lichtstraat zijn niet meer weg te denken in de Hollandse tuin. Het aanbod van Trendhout is buitengewoon uitgebreid en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Laat uw droom tot leven komen en laat u aangenaam verrassen!

Lees meer over Trendhout

Het klassieke buitenverblijf Florence (met haar elegante dak overstek) heeft lang gedomineerd in de top10 van Trendhout. Met haar robuuste staanders van 145×145 en ringbalken van 145×190 heeft zij een zeer solide basis. De zwaluwstaartverbindingen, welke de dakbalken en sierklossen onzichtbaar aan de ringbalk bevestigen, is wat deze veranda onderscheidt. Dit maakt dat zij zich daarmee een echte Trendhout mag noemen.

Bekijk dit buitenverblijf bij Jumbowood of gebruik de foto om de puzzel naar u droom overkapping compleet te maken. De Trendhout configurator wordt op een nieuw pagina geopend.

De topmodellen van Trendhout

Het topmodel Palermo uit de stal van Trendhout, welke eind 2022 is gelanceerd, heeft alle verwachtingen overtroffen. Toen de productfoto’s halverwege 2022 uitlekte, kregen alle dealers al snel het idee dat dit een goed verkoopbaar buitenverblijf zou worden, welke aan de eisen van de moderniteit van hedendaags voldoet. En de verwachting klopte, sinds de lancering is dit het meest verkochte model van Trendhout.

Onze Trendhout buitenkeukens

In de huidige drukte van het dagelijks leven is het vinden van rust een ware uitdaging. Met een comfortabel buitenverblijf kunt u het hele jaar door van de buitenlucht genieten, samen met uw gezin, familie of vrienden. Of u nu kiest voor een gezellige barbecue, een goed glas wijn, of een kostbaar moment voor uzelf met een goed boek, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Trendhout en haar premium partner Jumbowood staan klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van uw ideale buitenverblijf. Ontdek hier hoe uw jouw droomplek kunt realiseren! Ga snel naar alle trendhout producten welke boven in het menu zijn weergeven en laat u verrassen.

Veelgestelde vragen

Wat is een Trendhout buitenkeuken?
Een Trendhout buitenkeuken is een stijlvolle en functionele keuken ontworpen voor buitengebruik, gemaakt van het duurzame en esthetisch aantrekkelijke Douglas hout.
Waarom zou ik kiezen voor een buitenkeuken van Douglas hout?
Douglas hout staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en natuurlijke schoonheid. Een buitenkeuken van Douglas hout is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook bestand tegen diverse weersomstandigheden, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitengebruik.
Hoe onderhoud ik mijn Trendhout buitenkeuken van Douglas hout?
Hoewel Douglas hout van nature duurzaam is, kan je door een mooie beits aan te brengen de levensduur aanzienlijk verlengen. Het is ook aan te raden de buitenkeuken regelmatig schoon te maken en te controleren op tekenen van slijtage.
Is de Trendhout buitenkeuken bestand tegen alle weersomstandigheden?
Douglas hout is van nature bestand tegen veel weersomstandigheden. Om de levensduur van uw buitenkeuken te maximaliseren, raden we altijd aan de buitenkeuken af te dekken tijdens extreme weersomstandigheden of in de wintermaanden.
Kan ik mijn Trendhout buitenkeuken aanpassen?
Ja, veel Trendhout buitenkeukens bieden aanpassingsmogelijkheden, zoals extra opbergruimte, verschillende werkbladen of toegevoegde keukenapparatuur.
Hoe lang gaat een Trendhout buitenkeuken van Douglas hout mee?
Met goed onderhoud kan een Trendhout buitenkeuken van Douglas hout vele jaren meegaan. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en de zorg, maar veel buitenkeukens gaan gemakkelijk 10-15 jaar of langer mee.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: