6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Kapschuur De Hofstee XXL

Lees meer

Kapschuur De Hofstee XXL

Jumbowood heeft diverse kapschuren in het assortiment, waaronder kapschuur De Hofstee XXL. Deze robuuste en stevige kapschuur is verkrijgbaar in meerdere maten.

Staat de gewenste maatvoering er niet tussen voor u? Ook maatwerk is mogelijk. Onze afdeling verkoop en advies helpt u graag verder en bekijkt uw wensen en de mogelijkheden.

U kunt binnen deze diverse afmetingen kiezen uit verschillende soorten. Gaat u voor een volledig open kapschuur of één met zijwanden? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een deels afgesloten kapschuur. Zo creëert u een schuurtje of tuinhuis met een overkapping. Liever een volledig afgesloten kapschuur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
Maak uw tuin compleet met kapschuur De Hofstee XXL
Dankzij kapschuur De Hofstee XXL kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. In de zomer biedt het beschutting tegen de warme zon en bij slechter weer kunt u evengoed beschut in uw tuin zitten. U kunt kapschuur De Hofstee XXL volledig naar wens samenstellen. U heeft keuze uit diverse soorten en kleuren dakpannen, fundatie, dakgoten en houtbehandeling. Bij Jumbowood hebben wij alles om uw kapschuur compleet te maken.

De Hofstee XXL is gemaakt van onbehandeld douglashout. Dit is een zeer sterk en duurzaam houtsoort. Douglashout is daarom zeer geschikt om te gebruiken voor overkappingen in de tuin, zoals kapschuur De Hofstee XXL!
Montage door Jumbowood
Bestelt u kapschuur De Hofstee XXL bij Jumbowood dan kunt u ervoor kiezen om de kapschuur door ons te laten opbouwen. Hierdoor weet u zeker dat de kapschuur goed wordt geplaatst en kunt u er lang van genieten. Het is uiteraard ook mogelijk om de kapschuur zelf te monteren.

Stel uw droom kapschuur De Hofstee XXL samen met onze verkoopadviseur en laat deze thuis bezorgen. In onze showtuin kunt u De Hofstee XXL bekijken en adviseren wij u graag over uw ideale kapschuur. Maak uw tuin compleet met een kapschuur van Jumbowood! Onze showtuin is alleen op afspraak te bezoeken. Wij kijken uit naar uw reservering.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: