Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Kapschuur De Deel

Lees meer

Kapschuur De Deel

Bent u op zoek naar een mooie kapschuur voor in uw tuin? Bij Jumbowood hebben we een ruim aanbod aan kapschuren en kunt u kiezen uit vele modellen, zoals kapschuur De Deel. Deze mooie kapschuur is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en in verschillende uitvoeringen. Van volledig open tot helemaal afgesloten of van een kapschuur met zijwanden tot eentje met een berging: bij Jumbowood is alles mogelijk!

Kapschuur De Deel volledig naar uw wens

Bij Jumbowood kunnen wij de kapschuur voor u op maat maken. U kunt de kapschuur naar eigen smaak laten uitvoeren. Kiest u voor één van de bestaande modellen, zoals kapschuur De Deel, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen:

  • Fundatie
  • Dakgoten
  • Dakbedekking
  • Houtbehandeling
  • Wanden

Jumbowood heeft alles in huis waarmee kapschuur De Deel helemaal afgemaakt kan worden. We hebben een ruim assortiment aan deuren, ramen en buitenvloeren. Daarmee maakt u uw kapschuur compleet!

Kapschuur De Deel laten plaatsen door Jumbowood

U heeft de optie om kapschuur De Deel te laten plaatsen door een specialist van Jumbowood. Wij nemen u het werk graag uit handen en zorgen ervoor dat de kapschuur goed en stevig wordt geplaatst. Wilt u ontzorgt worden? Vink dat bij het bestellen de optie ‘complete montage door Jumbowood’ aan. Wij komen dan kapschuur De Deel bij u bezorgen en monteren!

Verrijk uw tuin met een luxe kapschuur van Jumbowood. Met kapschuur De Deel kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. Maak van uw tuinwens werkelijkheid.

Kapschuur De Deel bekijken

Bent u benieuwd naar kapschuur De Deel en wilt u deze graag in het echt bekijken? In onze showroom hebben kapschuur De Deel voor u opgebouwd. Kom langs en laat u adviseren door één van onze specialisten. Wij denken graag met u mee en stellen samen uw droom kapschuur of overkapping samen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mail dan naar info@jumbowood.nl of bel naar 0228 – 522 444.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel: 0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: