Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Blokhut in douglashout

Lees meer

Blokhut in douglashout

Ontdek de pracht van onze douglashouten blokhutten bij Jumbowood

Welkom bij Jumbowood, dé autoriteit op het gebied van blokhutten vervaardigd uit duurzaam douglashout. Wij begrijpen dat uw buitenruimte een kostbare extensie van uw thuis is – een plaats waar herinneringen bloeien en ontspanning de boventoon voert. Daarom stellen wij met trots onze schitterende collectie douglashouten blokhutten aan u voor.

Voordelen van Duurzaam Douglashout

  1. Natuurlijke Duurzaamheid: Douglashout staat bekend om zijn natuurlijke weerstand tegen rot en insectenaantasting. Hierdoor is uw blokhut onderhoudsarm en gaat deze aanzienlijk langer mee.
  2. Esthetische Pracht: Met een warme, uitnodigende uitstraling en een prachtige houtnerf voegt douglashout een natuurlijke schoonheid toe aan uw buitenomgeving.
  3. Robuuste Kracht: Douglas is een solide houtsoort die geschikt is voor diverse toepassingen. Het kan aanzienlijke lasten dragen en trotseert moeiteloos uiteenlopende weersomstandigheden.
  4. Milieuvriendelijkheid: Dankzij de snelle groei en inheemse aard van douglashout, is het een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw blokhut.
  5. Minimaal Onderhoud: Door zijn natuurlijke weerstand tegen vocht en schimmel vergt douglashout weinig onderhoud. U geniet dus langer van uw blokhut zonder zorgen.

Blokhutten op Maat bij Jumbowood

Bij Jumbowood kunnen wij uw douglashouten blokhut naar uw wensen aanpassen. Of het nu gaat om maatwerk of specifieke behoeften, onze experts zorgen voor een perfecte afstemming. Kies voor de pracht en duurzaamheid van onze douglashouten blokhutten en geniet van een buitenruimte die écht de moeite waard is.

 

 

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: