Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Fiberdeck Bosten Collecties

Lees meer

Fiberdeck Bosten Collecties

Ontdek Duurzaamheid en Stijl met Onze Composiet Tuinschermen

Welkom bij onze collectie composiet tuinschermen, waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Composiet is een geavanceerd materiaal dat de natuurlijke uitstraling van hout combineert met de duurzaamheid van kunststof. Of je nu op zoek bent naar privacy, een eigentijdse uitstraling, of een onderhoudsarme tuinafscheiding, onze composiet tuinschermen bieden de perfecte oplossing.

Voordelen van Composiet Tuinschermen:

Duurzaamheid:
Composiet is bestand tegen weersinvloeden, rotting en insecten, waardoor het een duurzame keuze is voor langdurig gebruik. Onze tuinschermen behouden hun kwaliteit en uitstraling in alle seizoenen.

Onderhoudsarm:
Vergeet schuren, verven of lakken. Composiet tuinschermen vereisen minimaal onderhoud en behouden hun kleur en structuur zonder regelmatige behandelingen.

Natuurlijke Uitstraling:
Geniet van de warme uitstraling van hout zonder de nadelen ervan. Onze composiet tuinschermen repliceren de natuurlijke houtnerf en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en stijlen.

Milieuvriendelijk:
Gemaakt van gerecyclede materialen is composiet een milieuvriendelijke keuze. Je draagt bij aan het verminderen van houtkap en het bevorderen van duurzame praktijken.

Eenvoudige Installatie:
Onze composiet tuinschermen zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Ze zijn lichtgewicht en eenvoudig te installeren, waardoor je snel van je nieuwe omheining kunt genieten.

Toepassingen:

Privacy en Veiligheid:
Creëer een afgescheiden ruimte voor privacy en veiligheid, waar je in alle rust kunt genieten van je buitenomgeving.

Decoratieve Tuinafscheiding:
Voeg een eigentijdse en decoratieve touch toe aan je tuin. Onze composiet tuinschermen dienen niet alleen als functionele omheining, maar ook als stijlvolle aanvulling op je buitenruimte.

Terrasomranding:
Geef je terras een luxe uitstraling door gebruik te maken van composiet tuinschermen als decoratieve omranding.

Onderhoudsarme Tuinafscheiding:
Als je op zoek bent naar een tuinafscheiding die vrijwel geen onderhoud vereist, zijn onze composiet schermen de ideale keuze.

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze composiet tuinschermen en transformeer je buitenruimte in een oase van comfort en stijl. Voor hoogwaardige composietmaterialen en stijlvolle ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: