Zelf overkapping samenstellen

Een overkapping zelf samenstellen is nu nóg eenvoudiger dankzij onze gloednieuwe 3D App. Met deze superhandige tool stelt u op een laagdrempelige manier uw eigen houten overkapping samen. Hier komen geen ingewikkelde registraties of betaalde accounts aan te pas! De online app is volledig gratis en biedt een realistische 3D-weergave van uw eigen gemaakte ontwerp, waardoor u een nog beter beeld krijgt van hoe de constructie er in het echt uit zal zien. Ook zelf een overkapping samenstellen of meer te weten komen over onze app? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

 • Online App: downloaden is niet nodig!
 • Supersnel en eenvoudig
 • Gratis tool om zelf uw overkapping samen te stellen

Overkapping samenstellen Contact opnemen

Ontwerp uw droomoverkapping

Met onze handige 3D app stelt u binnen enkele minuten uw eigen, unieke overkapping samen. Dit doet u gemakkelijk via uw desktop, laptop, tablet of smartphone. U hoeft alleen maar de tool te openen en uw creativiteit de vrije loop te laten. Vraag uw partner of kinderen eventueel om hun wensen of ga helemaal zelf aan de slag. Bij Jumbowood heeft u de keuze uit verschillende soorten houten overkappingen, namelijk:

website afbeelding overkapping

Zelf overkapping samenstellen: stap voor stap uitgelegd

Bekijk ons assortiment om te zien welk type overkapping het beste past in uw tuin, op uw terras of op de oprit. Op elke productpagina vindt u de knop ‘stel samen’. Hiermee opent u automatisch de gratis app waarmee u het design compleet naar wens maakt. Weet u nog niet welk type overkapping u wil? Dan kunt u het beste direct starten in de App. Laten we snel beginnen!

 1. Open de 3D app om van start te gaan.
 2. Kies een van de vier categorieën: aanbouwveranda’s, buitenverblijven plat dak, buitenverblijven zadeldak of kapschuren.
 3. Kies nu het type constructie. Tip: klik op het i-icoontje voor meer informatie en voorbeelden.
 4. Selecteer de gewenste diepte van de overkapping.
 5. Bepaal nu de breedte van de overkapping. Zodra u dat heeft gedaan, opent er een 3D-weergave van uw overkapping tot nu toe.
 6. Selecteer in het linker menu wat u in uw buitenverblijf wilt plaatsen. Denk hier bijvoorbeeld aan buitenvloeren, ramen, glazen schuifwanden, verlichting, hekwerken en meer! Selecteer de items en voeg ze toe aan uw ontwerp. Klik op het i-icoontje als u meer informatie wilt over een specifiek product.
 7. Bekijk in de 3D-weergave hoe het design eruitziet. Bent u helemaal tevreden met uw ontwerp? Klik dan op de groene knop rechts bovenin uw scherm op ‘offerte & opslaan’. U krijgt nu de totaalprijs te zien van het materiaal en van de eventuele plaatsing.
 8. Vul uw gegevens in om uw ontwerp in te sturen. Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte toegestuurd. Daarna nemen we nog telefonisch contact met u op om de offerte te bespreken.

Hulp nodig bij een overkapping samenstellen?

Heeft u advies nodig bij het samenstellen van uw buitenverblijf? Of ervaart u problemen met de 3D app? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken er naar uit om u te helpen bij het creëren van uw droomoverkapping. Heeft u specifieke vragen over de online configurator? Bekijk dan alvast de veelgestelde vragen. Wellicht staat op deze pagina al het antwoord waar u naar op zoek bent!

Overkapping samenstellen Contact opnemen

Gratis catalogus ontvangen?

Ja, dat wil ik!