6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Zee

Hou je tuin schoon en leuk met de zee collectie van jumbowood

Kies voor Jumbowood Zee producten

Kies voor ZEE tuinonderhouds en douche producten. Transformeer jouw buitenruimte in een oase van comfort en stijl. Onze ZEE producten combineren hoogwaardige materialen met doordacht design en maakt tuinonderhoud gemakkelijker en leuker.

De Levantine buitendouche bij Jumbowood

Stap in de verfijnde wereld van de LEVANTINE buitendouche, waar elegantie en organisch design samenkomen om je tuin te verrijken. Deze prachtige tuindouche is niet alleen functioneel, maar fungeert ook als een beeldhouwwerk dat de charme van je tuin accentueert. De Levantine, een kwaliteitsproduct voor alle seizoenen, verwelkomt je om te genieten van verfrissende momenten te midden van de natuur. Ervaar het comfort en de gastvrijheid van deze unieke buitendouche, die moeiteloos alle weersomstandigheden trotseert. Welkom in de wereld van Levantine, waar jouw tuin een oase van warmte en stijl wordt.

Ontmoet de Tasman hose trolley:

Een vriendelijk, sterk en praktisch stuk tuingereedschap van hoge kwaliteit. Met een bereik van 50 meter biedt de slang je veel bewegingsvrijheid. De dikke poedercoating op het verzinkte stalen frame beschermt niet alleen tegen alle weersomstandigheden, maar geeft ook een fraaie uitstraling. Dankzij de robuuste, all-terrain wielen is deze haspel klaar voor avontuur in elke tuin. Ontdek nu!

De Mirtoon ZEE

Mirtoon verwelkomt je met een volledig esthetische herinterpretatie van de vertrouwde tuinslang met haspel. Praktisch en subtiel in zijn ontwerp, biedt Mirtoon dankzij het kleurenschema de keuze om harmonieus op te gaan in de omgeving of juist op te vallen. Ontdek het genot van tuinieren met Mirtoon, waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan.

Veilig betalen met: