Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Woca

Hout in de buitenlucht heeft veel te verduren. Om er zeker van te zijn dat uw kostbare hout nu, maar ook in de toekomst goed beschermd blijft, biedt WOCA u producten van topkwaliteit om uw buitenhout te impregneren, reinigen en beschermen.

WOCA - Houtverzorging sinds 1969

Welkom bij WOCA, onze naam is een afkorting is van Woodcare. Sinds 1969 zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen en produceren van schone, hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, zowel binnen als buiten. Bij WOCA geloven we in de tijdloze schoonheid van hout en streven we ernaar om producten te leveren die niet alleen beschermen, maar ook de natuurlijke uitstraling van hout behouden.

Onze producten, afkomstig uit Denemarken, hebben wereldwijd erkenning gekregen en worden geleverd aan consumenten, handel en industrie. Sinds 1998 importeert en verdeelt WOCA Nederland met trots onze producten op de Nederlandse markt. Onze reputatie is gebouwd op kwaliteit, vakmanschap en een passie voor het behoud van de prachtige eigenschappen van hout.

Ontdek de eenvoud van onderhoud en de natuurlijke uitstraling die onze producten bieden. Bij WOCA zorgen we ervoor dat elk stuk hout zijn schoonheid behoudt, zowel nu als voor de generaties die komen. Welkom in de wereld van duurzame houtverzorging – welkom bij WOCA.

Oog voor onze leefomgeving

Wij staan voor een schoon milieu.

Bij WOCA zijn we trots op onze groene labels, want we produceren al 50 jaar milieuvriendelijke, ecologische producten. WOCA focust uit principe volledig op de natuur, van de manier waarop onze impregnerende oliën werden ontworpen om de natuurlijke eigenschappen van hout te beschermen en te benadrukken, tot de impact van de fabricageprocessen en de producten zelf op het milieu. Deze factoren zijn doorslaggevend in al onze beslissingen, want wij willen bijdragen aan een veilige en duurzame toekomst voor iedereen.

Onze producten zijn bijvoorbeeld getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb, alsook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen.

Natuurlijke bescherming De natuurlijke keuze.

Hout is een unieke, duurzame grondstof die van nature een aantal eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat het lang meegaat. Deze kenmerken moeten alleen maar worden versterkt en gestimuleerd om ervoor te zorgen dat het hout generaties lang mooi en goed beschermd blijft. Dat is vanaf het begin het principe van WOCA geweest in constante streven naar duurzaam hout dat levenslang zijn mooie natuurlijke uitstraling behoudt.

Door het hout op gezette tijden te onderhouden en op te frissen met natuurlijke oliën en verzorgende zeep wordt het van binnenuit beschermd en krijgt het telkens nieuw leven en energie ingeblazen. Het hout wordt van binnenuit beschermd en wordt door onderhoud steeds sterker en onderhoudsvriendelijker en krijgt met de jaren meer karakter en uitstraling.

Naast een uitgebreid programma natuurlijke oliën en zepen levert WOCA tegenwoordig ook andere kwalitatief hoogwaardige afwerksystemen met lak, verf of hardwax. Het gebruik van schone grondstoffen voor het creëren van afwerkingen met een natuurlijke uitstraling en een lange levensduur staat ook hier altijd voorop.

Veelgestelde vragen

Ontvang gratis onze catalogus

Veilig betalen met: