6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Weltevree

Ontdek Weltevree, het duurzame merk dat uw buitenruimte transformeert in een oase van gezelligheid en ontspanning. Van tuintafels tot outdoorovens en schommels, hun gevarieerde aanbod biedt eindeloze mogelijkheden voor quality time met vrienden en familie of juist een momentje voor uzelf. Laat u inspireren door de unieke producten van Weltevree en creëer uw eigen paradijs in de tuin of op het balkon. De producten van Weltevree zijn ontworpen om de natuur en uw omgeving bewuster te ervaren, en zijn een blauwdruk voor unieke ervaringen die u lang bijblijven.

Transformeer uw tuin met Weltevree

Weltevree is het ideale Nederlandse merk voor diegenen die een passie hebben voor avontuur, de natuur omarmen en de waarde van gezelschap kennen. De ecovriendelijke meubelstukken tillen uw buitenruimte naar nieuwe hoogten, ongeacht waar u zich bevindt. Met Weltevree creëert u een tuin die getransformeerd wordt tot een comfortabele en speelse omgeving, waarin u het ultieme gevoel van vrijheid ervaart dankzij de unieke items van het merk.

Warm op met de outdoorovens

Wanneer de avonden wat frisser worden, nodigen de buitenovens van Weltevree u uit om heerlijk op te warmen. Deze veelzijdige warmtebron biedt u óók de kans om warme chocolademelk te bereiden, uw gerechten warm te houden of zelfs een verrukkelijke pizza te bakken. Naast hun praktische functies, stralen deze ovens ook gezelligheid en warmte uit, waardoor uw buitenruimte verandert in een comfortabele culinaire oase.

Breng binnen naar buiten

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom tot rust in de Dutch Tub, gevolgd door een verfrissende douche onder de buitendouche van Weltevree. Deze combinatie stelt u in staat om een connectie met de natuur te maken door het binnenleven naar buiten te brengen. Hierdoor ervaart u het buitenleven niet alleen tijdens de warmere dagen, maar gedurende het hele jaar.

Weltevree accessoires

De accessoires van Weltevree brengen uw buitenruimte tot een geheel, wat leidt tot een bijzondere ervaring door hun speelse en tijdloze ontwerp. Dit stelt u in staat om het hele jaar door te genieten van deze accessoires. Een voorbeeld van hun innovatieve accessoires is de Sticklight, een eigentijdse interpretatie van de klassieke fakkel, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden en de sfeer bepaalt met drie lichtstanden.

Veelgestelde vragen

Van welke materialen zijn de producten van Weltevree gemaakt?
De producten van Weltevree worden vervaardigd met duurzaamheid in gedachten en zijn opgebouwd uit eerlijke materialen die een lange levensduur hebben. Weltevree maakt gebruik van diverse materialen, waaronder het duurzame Accoya® hout, robuust Douglas sparhout, circulaire kunststof Ecopixel® en volledig recyclebaar aluminium.
Moet ik mijn Weltevree producten onderhouden?
Het streven van Weltevree is om materialen te selecteren die weinig onderhoud vergen. Hoewel periodiek onderhoud nodig is om de kwaliteit van uw producten te behouden, varieert het onderhoud afhankelijk van het gebruikte materiaal. Daarom raden we aan altijd de handleiding van het product te raadplegen.
Kan ik reserveonderdelen bestellen voor mijn Weltevree meubels?
Ja, reserveonderdelen zijn beschikbaar voor de meeste Weltevree-producten. Neem contact op met onze klantenservice voor hulp bij het bestellen van reserveonderdelen.
Kunnen mijn Weltevree producten het hele jaar buiten blijven staan?
Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van de Weltevree tuinmeubelen en accessoires, raden we aan om ze in de wintermaanden op te bergen. Bewaar losse accessoires zoals tuingereedschap, kussens, lampen en buitenvloerkleden in een handige tuinkast. Het is ook aan te raden om de buitendouche los te koppelen van de tuinkraan om bevriezing te voorkomen. Raadpleeg altijd de handleiding van uw meubelen voor specifieke instructies over het opbergen tijdens de wintermaanden.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: