Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Veranda Mensa

Lees meer

Veranda Mensa

Stijlvolle en duurzame veranda’s van douglashout vindt u bij Jumbowood. Dit model genaamd Mensa is een gangbare en klassieke veranda. Mensa is een veranda van Trendhout, waar Jumbowood dealer van is. De veranda is verkrijgbaar in verschillende formaten. We hebben dus voor iedere tuin een variant van veranda Mensa. Naast de formaten kunt u ook kiezen uit verschillende uitvoeringen van de veranda. Klik in onze webshop op het formaat dat uw voorkeur heeft en bekijk vervolgens welke uitvoeringen Jumbowood allemaal levert.
Genieten onder uw eigen Trendhout veranda
Wilt u al jaren een veranda? Met veranda Mensa van Trendhout kunt u jarenlang genieten van uw tuin. Wij bieden verschillende veranda’s aan, zoals type Mensa. Alle veranda’s zijn gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Daardoor hebben de veranda’s een lange levensduur. Het buitenverblijf geeft extra sfeer aan uw tuin en zorgt ervoor dat u het hele jaar door een fijne plek heeft om buiten te zitten. Veranda Mensa is perfect om uw tuinset of buitenkeuken onder te plaatsen.
Veranda Mensa bestellen
Via onze webshop geeft u eenvoudig aan welke variant van Trendhout veranda Mensa u wilt hebben. U maakt de veranda helemaal af door de overige opties te selecteren. Denk hierbij aan de fundering, wanden uitgevoerd in het zwart, houtbehandeling en onze opbouwservice. Ziet u het niet zitten om zelf de veranda op te bouwen? Kies dan voor montage door Jumbowood. Onze specialist komt de veranda brengen en opbouwen. Hierdoor heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u snel genieten van veranda Mensa in uw tuin.
Bij Jumbowood verkopen we alles voor uw veranda. Zo hebben wij ook ramen, deuren en buitenvloeren voor uw veranda in ons assortiment. Voor een complete veranda bent u bij ons aan het juiste adres.
Bezoek onze showtuin
Bent u benieuwd naar de veranda’s van Jumbowood en wilt u deze graag in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showtuin. Veranda Mensa hebben we daar niet staan, maar wel heel veel andere mooie modellen. We laten u graag de mogelijkheden zien en u krijgt persoonlijk advies van één van onze specialisten. Maak een afspraak met een specialist om uw bezoek aan de showtuin vast te leggen.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: