Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Veranda Johan - diepte 455cm

Lees meer

Veranda Johan - diepte 455cm

Douglas Veranda Johan van 455 cm diep is een gangbaar en diep model. Deze veranda geeft een zee aan ruimte. De diepte van de veranda is 455 cm, waardoor de veranda meer geschikt is voor grotere tuinen. U kunt kiezen uit verschillende lengtes en dieptes. Ook maatwerk afmetingen voor Veranda Johan zijn mogelijk. Bij Jumbowood hebben we een ruim assortiment en dus voor iedere tuin van klein tot groot een prachtige veranda. Dankzij het model en de afmeting staat Veranda Johan 455 cm diep prachtig in elke tuin, de afmeting van het fundament is 415cm met 40cm dak overstek op de voorzijde komt de dakafmeting op 455cm

Veranda Johan 455 cm diep samenstellen,
Veranda Johan kenmerkt zich door de strakke uitstraling en zware ringbalk. Deze mooie houten veranda maakt uw tuin helemaal af. U kunt Veranda Johan met een diepte van 455 cm zelf samenstellen via onze webshop. Kies allereerst voor de juiste lengte van de veranda. Vervolgens kiest u voor de extra benodigde opties. Deze kunt u selecteren middels de checkboxes in de webshop. Kies voor de juiste fundatie, eventuele extra wanden, dakbedekking en houtbescherming om uw veranda langer mooi te houden. U heeft bij de extra wanden keuze uit een uitvoering in blank of zwart zweeds rabat. Zo stelt u Veranda Johan van 455 cm diep helemaal zelf samen! Het is ook mogelijk om uit andere dieptes te kiezen. Ook maatwerk afmetingen behoren tot de mogelijkheden.
Ook kan deze veranda natuurlijk worden uitgevoerd met bergruimte en een andere wand afwerking als aangeboden in het standaard menu, hiervoor kunt u ons het best een mail sturen of langs komen in onze prachtige showtuin.

Veranda Johan 455 cm diep eigenschappen
Veranda Johan van 455 cm diep is gemaakt van douglashout. Dit hout is duurzaam en heeft een lange levensduur. De levensduur verlengt u door het hout goed te behandelen. Wanneer douglashout niet wordt behandeld verkleurt het naar een blauwgrijze tint. Het sterke hout is zeer geschikt om te gebruiken voor in de tuin en voor veranda’s. Standaard wordt veranda Johan 455 cm diep geleverd met gedroogd en geschaafd douglashout.

Veranda Johan 455 cm diep bestellen
Wilt u ook genieten van Veranda Johan in uw tuin? Bestel dan de veranda met een diepte van bijvoorbeeld 455 cm in onze webshop. Uiteraard zijn er ook andere afmetingen verkrijgbaar. Volg eenvoudig alle stappen en laat de veranda bij u thuis bezorgen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar Jumbowood en maak een afspraak voor een bezoek aan onze showtuin. Daar staan een aantal veranda’s en kapschuren opgebouwd. Onze adviseur bespreekt samen met u uw wensen en alle mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomveranda!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: