Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Jumbovision Veranda Chris

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Jumbovision Veranda Chris

Maak kennis met onze Jumbovision Veranda – Type Chris

De Veranda Chris, is een sierlijk buitenverblijf met de dakoverstek rondom.  Deze veranda is voorzien van prachtige sierlijke afgeschuinde klossen, wat een combinatie van landelijke en moderne uitstraling creëert.

De Jumbovision constructie is ontworpen voor eenvoudige montage. Het bouwpakket is op maat gezaagd, en alle dak- en ringbalken, evenals de sierklossen, zijn voorzien van zwaluwstaartverbindingen en volledig voorgeboord voor een probleemloze installatie.

Waneer de veranda op de erfgrens word geplaatst is het mogelijk om de dak overstek op de achterzijde te laten vervallen, graag vooraf wel aan te geven.

Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige veranda te komen bewonderen in onze ruim opgezette showtuin.

Een veranda biedt de mogelijkheid om het hele jaar door van uw tuin te genieten. Bovendien kan Veranda Chris op verzoek worden aangepast tot een aanbouw aan uw woning!

Veranda Chris wordt standaard vervaardigd van gedroogd en geschaafd Douglas hout, wat zorgt voor een lange levensduur. Dit hout heeft een warme lichtroze/oranje kleur die na verloop van tijd vergrijst. Om de kleur te behouden en de levensduur te verlengen, kunt u het hout behandelen. U heeft de keuze uit diverse houtbehandelingen bij het bestellen van Veranda Chris.

Aanpassen naar uw eigen wensen is mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering in Eikenhout. Daarnaast bieden we opties voor extra lichtinval via lichtstraten in het dak en diverse wandafwerkingen zoals verticale rombus profielen of sponningplanken in verschillende kleuren, steellook modules en glazen schuifwanden. Raadpleeg onze verkoopadviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden.

Montage

Zodra u uw keuzes heeft gemaakt en uw Veranda naar wens heeft samengesteld, kunt u deze bestellen en bij u thuis laten afleveren. Als u hulp nodig heeft bij de montage, biedt Jumbowood montageservice aan.Een specialist zal de veranda voor u opbouwen, zodat u bent van een solide en vakkundige montage.

Andere Modellen

Bent u nieuwsgierig naar onze andere opties en modellen? Maak een afspraak met onze verkoopadviseur en breng een bezoek aan onze showtuin.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: