Veranda’s – Vraag en Antwoord

Hier kunt u de meestgestelde vragen vinden over veranda’s en buitenverblijven en de daarbij behorende antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag een bestaande veranda op maat laten maken, kan ik dit doro jullie laten doen?

Dat kan zeker! Bij Jumbowood kunt u een veranda / buitenverblijf op maat laten maken met de gewenste afmetingen, specificaties en overige. Als u een veranda op maat wilt laten maken, neem dan contact op met ons. Het handigste is via de e-mail, zodoende kunt u ook eventuele tekeningen, schetsen, foto’s en dergelijke toevoegen. U kunt ons mailen op het e-mailadres: info@jumbowood.nl. U kunt ook langskomen op De Tocht 4 in Bovenkarspel.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor een veranda?

U kunt op meerdere manieren een offerte aanvragen voor een veranda / buitenverblijf. Het makkelijkste is via ons e-mailadres info@jumbowood.nl. Vergeet niet eventuele schetsen, foto’s en tekeningen van de nieuwe veranda toe te voegen. U kunt ons ook bezoeken op De Tocht 4 in Bovenkarspel. Het is handig als u van tevoren even contact met ons opneemt via de e-mail of via telefoonnummer: 0228-522444

Kunnen jullie ook mijn veranda monteren?

Jazeker, wij kunnen de veranda helemaal opbouwen. Wij kunnen de veranda van nul opbouwen door onze profiesionele vakmensen.

Wat zijn de montagekosten voor een veranda of buitenverblijf?

De kosten voor het monteren van een veranda varieert per veranda en welke voorbereidingen wij allemaal moeten treffen. U kunt een offerte aanvragen via ons e-mailadres of telefonisch via 0228-522444

Bezorgen jullie mijn veranda ook in Duitsland?

Wij bezorgen uw veranda ook naar Duitsland. De kosten variëren per postcode. Wanneer u uw gegevens invult bij het bestellen van uw veranda krijgt u de bezorgkosten te zien van uw postcodegebied.

Bezorgen jullie mijn veranda ook in België?

Wij bezorgen uw veranda ook naar België. De kosten variëren per postcode. Wanneer u uw gegevens invult bij het bestellen van uw veranda krijgt u de bezorgkosten te zien van uw postcodegebied.

Wat zijn de bezorgkosten van een veranda binnen Nederland?

Bij een totale bestelling van boven de €1500,00 komen wij GRATIS naar u toe om de veranda af te leveren. Voor bestellingen onder de €1500,00 vragen wij €35,00 voor plaatsen in Noord-Holland en voor de rest van Nederland €55,00

Wat is de levertijd van een veranda of buitenverblijf?

De levertijd van een veranda is 7 dagen. U kunt ook zelf aangeven dat u uw veranda op een specifieke datum wilt ontvangen. Wij gaan dan voor u kijken of dat dit mogelijk is.