Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Tuinhuis met overkapping

Lees meer

Tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping kopen

Met een tuinhuis met overkapping realiseert u een multifunctioneel gebouw in uw tuin of aan uw oprit. Zo kan het tuinhuis fungeren als opslag, maar ook als atelier of een heerlijke plek om u terug te trekken. De overkapping kunt u gebruiken als droge stalling voor uw auto’s of als heerlijke loungeplek waar u het hele jaar beschut zit tegen zowel regen als zon.

Het ultieme bijgebouw, ook op maat

Zo ziet u: een tuinhuis met overkapping maakt het buitenleven een stuk comfortabeler en makkelijker. Bij Jumbowood vindt u veel verschillende tuinhuizen gecombineerd met een overkapping, in talloze maten en met diverse lay-outs. Staat uw maat er niet tussen? Dan bouwen we er graag een speciaal op maat voor u. Voor nadere informatie en bij vragen neemt u contact met ons op via telefoon of mail.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

  • Tuinhuis met overkapping uit voorraad leverbaar
  • Heeft u speciale wensen? Maatwerk is onze specialiteit
  • Onze collega’s voorzien u graag van passend advies

Overkapping + tuinhuis = een verrijking voor uw tuin

Een tuinhuis met overkapping biedt extra ruimte met diverse mogelijkheden in uw tuin. Het is een bijgebouw in uw tuin of aan uw oprit waar u alle kanten mee op kunt. Zo kunt u het tuinhuisgedeelte gebruiken voor diverse doeleinden:

  • Als Opslag van tuinmeubelen in de winter
  • Als creatieve ruimte, bijvoorbeeld als atelier
  • Als praktijkruimte, wanneer u klanten aan huis ontvangt
  • Als plek om u terug te trekken: de ultieme relaxruimte

Ook de overkapping is multifunctioneel. Een aantal voorbeelden voor het gebruik van dit gedeelte:

  • Als carport voor droge opslag van uw auto, motor of boot
  • Als loungeplek waar het heerlijk toeven is tijdens de koudere dagen, maar ook juist de warmere
  • Als plek voor de ultieme buitenkeuken: ook barbecueën in de winter!

De mogelijkheden voor een tuinhuis met overkapping zijn dus eindeloos. Waar wilt u hem voor gebruiken? We geven u graag advies. Overleg uw wensen met ons, dan realiseren we samen met u het ultieme bijgebouw dat volledig aansluit op uw wensen en behoeften.

Tuinhuis met overkapping bouwen

Een tuinhuis met overkapping noemen we ook wel een kapschuur met overkapping. Bent u er al uit hoe u dit handige bijgebouw wilt realiseren? U kunt hem natuurlijk bouwen met onbewerkte bouwmaterialen, maar Jumbowood biedt ook complete bouwpakketten. Zo heeft u in één bestelling alles wat u nodig heeft.

Onze tuinhuizen met overkapping zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen vervaardigd, dus u kunt er van op aan dat u straks een sterk tuinhuis heeft dat jaren meegaat.

Jumbowood

Voor een verrijking van uw tuin heeft Jumbowood alles in huis. Onze webshop gaat namelijk nog veel verder dan alleen tuinhuizen met overkapping. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze:

Heeft u hulp nodig?

Heeft u een tuinhuis met overkapping gevonden op deze pagina en heeft u hier vragen over? Of past het bovenstaande aanbod niet helemaal bij uw wensen? Voor alle vragen over ons assortiment of over maatwerk staan onze tuinhuisexperts voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Bel 0228-522444 info@jumbowood.nl

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: