Houthandel Jumbowood staat garant u de beste kwaliteit tuinhout met Jumbo’s laagste prijs garantie te leveren.
Tuinhout informatie over het kopen van kwalitatief goed en duurzaam tuinhout.

Tijdens de aanschaf van duurzaam en kwalitatief goed tuinhout is het belangrijk erop te letten dat het om eerlijk tuinhout gaat.
Zo zijn zeer veel aanbieders en nog meer houtsoorten U ZIET DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER !
Wist u bijvoorbeeld dat waneer u gëimpregneerd tuinhout gaat kopen het enorm belangrijk is dat dit tuinhout is voorzien van het KOMO keurmerk. KOMO keurmerk kort samengevat :
Komo-keurmerk, garandeert een milieu-verantwoorde houtverduurzaaming met als resultaat een goed en verantwoord gëimpregneerd product.
Jumbowood werkt enkel met gëimpregneerd tuinhout, gëimpregneerd volgens de meest recente richtlijnen, u herkent dit tuinhout aan het KOMO keurmerk.

Koopt u liever tuinhout wat veel langer mee gaat als het gëimpregneerde tuinhout wat ongeveer 10 jaar mee zal gaan.
Dan kiest u voor hardhout, maar ook hier zijn weer zeer veel verschillende houtsoorten.De in Nederland meest populaire hardhout soort in Bankirai.
Bankirai tuinhout staat bekend om zijn van nature hoge duurzaamheidsklasse en zal 20 tot 25 jaar mee gaan, let bij de aanschaf van dit tuinhout of het hier om echt Bankirai gaat,
Zo worden door veel aanbieders de hardhout soort Keruing, welke stukken goedkoper is en minder dan 10 jaar mee gaat verkocht als echt Bankirai.
hoe herkent u dit valse Bankirai hout, simpel zodra het onder de Jumbo’s laagste prijs garantie word aangeboden kunt u ervan uitgaan dat het te mooi zou zijn om waar te wezen.

Al het bankirai tuinhout wat u bij Jumbowood aanschaft dragen het FSC & PEFC keurmerk.
Tuinhout producten van Jumbowood zijn FSC Forest Stewardship Council (raad voor goed bosbeheer) en PEFC Progamme for the Endorsment of Forest Certification, is een wereldwijde non-profit, non-gouvernementele organisatie ter bevordering van duurzaam bosbeheer.

FSC is het internationale keurmerk voor duurzaam bosbeheer en duurzaam geproduceerde houtproducten. Het keurmerk word breed gedragen voor de industrie politiek en milieubeweging.
Het staat niet alleen gericht voor de selectieve kap, die gericht is op instant houding van het bos, maar ook biodiversiteit, arbeidsomstandigheden en belangen van de dieren en lokale gemeenschappen die afhankelijk zijn van het bos

houthandel Jumbowood u tuinhout leverancier bij uitstek.Bij ons vind u namelijk een enorm en divers aanbod van producten op het gebied van tuinmaterialen en tuinhout.
Tuinhout producten van Jumbowood staan garant voor een lange levensduur, stralen sfeer en warmte uit.
De beste en mooiste tuinhout producten en douglas kapschuren en buitenverblijven om het hele jaar door lekker buiten van te kunnen genieten.
Jaarlijks komt houthandel Jumbowood met nieuwe en innovatieve producten en toepassingen op de markt.Dit om er zeker van te zijn dat de klant volop kan genieten van de nieuwe trends op het gebied van tuinhout en het buitenleven.

imgresimgres-1imgres-3       imgres-2

 

Vanaf maart 2013 in het verplicht dat onze toeleveranciers een zogenaamd V-legal certificaat hebben, en is het op de EU markt brengen van tuinhout producten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar gesteld.
Jumbowood kan garanderen dat al de hard/tuinhout producten die zij levert en zijn geïmporteerd van buiten de Eu. Azie, Afrika, Zuid Amerika e.d. alleen afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. 
Tuinhout specialist Jumbowood biedt u een zeer compleet assortiment tuinhout enkele voorbeelden waar wij in gespecialiseerd zijn Kapschuren, Beschoeiingen, Bankirai hardhout, Composiet, Damwanden,Hardhouten regels en palen,Rabat delen,Tuinhout planken,Tuinschermen,Vlonderplanken, etc.

Bekijk ons tuinhout assortiment in de webshop en bestel gemakkelijk online of kom lang in onze +10.000m2 showroom/opslag in Stedebroec.