Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Tuindeco

Tuindeco ontwerpt, maakt en levert een uniek assortiment aan tuinartikelen, van kleine tafels en kasten tot volledige buitencuisine. Met een breed scala aan keuzes van Tuindeco, zijn de opties grenzeloos. Breng uw tuindromen tot leven met de producten van Tuindeco!

Ontdek Tuindeco tuinhout bij Jumbowood

Tuindeco biedt een breed scala aan producten, waaronder tuinhout, blokhutten, tuinschermen, betonproducten, overkappingen, speeltoestellen, sauna’s en tuinmeubelen. In totaal hebben ze meer dan 3.500 verschillende producten in hun assortiment. Bij Jumbowood verkopen we een selectie van deze mooie tuinmeubelen.

Meer weten over het tuinhout van Tuindeco? Kom langs in onze showtuin en bekijk al het moois dat dit merk te bieden heeft.

Tuindeco buitenverblijven en buitenmeubelen

Nieuwe buitenmeubelen uitzoeken is een leuk uitje. Daarom doen we er in onze showtuin alles aan om u te inspireren. Eenmaal geïnspireerd door ons aanbod, wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe tuinmeubelen. Daarom zijn de meubelen van Tuindeco gemaakt van de beste houtsoorten.

En wat dacht u van alle blokhutten van Tuindeco in ons assortiment? Dit topmerk biedt prachtige buitenverblijven in alle soorten en maten. Zo zit er gegarandeerd een geschikte blokhut voor u tussen waar u het hele jaar door vertoeft. Denk bijvoorbeeld aan de schattige blokhut Hazel of pak het groots aan met de blokhut Casper.

Levering en montage

Het is mogelijk om het door u gekozen item zelf in elkaar te zetten. Volg hiervoor de stappen in de montagehandleiding. Liever het harde werk aan onze experts overlaten? Ook dat kan met onze montageservice! Zo bespaart u uzelf de moeite, besteed u uw tijd aan andere zaken en weet u zeker dat alles snel en correct wordt gemonteerd.

Tuindeco staat voor duurzaamheid

Tuindeco zet zich in voor duurzaam ondernemen. Dit blijkt uit hun zorgvuldige selectie van materialen en keurmerken. Hun producten zijn niet alleen ontworpen om lang mee te gaan, maar ook met respect voor het milieu. Dit maakt Tuindeco een vooruitstrevende keuze voor milieubewuste consumenten.

 

Veelgestelde vragen

Uit welke materialen zijn Tuindeco tuinmeubelen vervaardigd?
Tuindeco tuinmeubelen zijn voornamelijk gemaakt van kwalitatief tuinhout. Ze kunnen ook andere duurzame materialen bevatten, afhankelijk van het specifieke product.
Hoe lang gaan Tuindeco tuinmeubelen mee?
Met goed onderhoud kunnen Tuindeco tuinmeubelen vele jaren meegaan. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en de zorg, maar veel meubels gaan gemakkelijk 10-15 jaar of langer mee.
Hoe onderhoud ik mijn Tuindeco tuinmeubelen?
Hoewel tuinhout van nature duurzaam is, wordt aanbevolen om de meubels regelmatig schoon te maken en te controleren op tekenen van slijtage. Het aanbrengen van een beschermende beits of verf kan de levensduur verlengen.
Zijn Tuindeco tuinmeubelen bestand tegen alle weersomstandigheden?
Tuinhout is van nature bestand tegen veel weersomstandigheden. Echter, voor maximale levensduur raden we aan de meubels te beschermen tijdens extreme weersomstandigheden of in de winter.
Kan ik reserveonderdelen krijgen voor mijn Tuindeco tuinmeubelen?
Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Tuindeco voor informatie over reserveonderdelen.
Biedt Tuindeco garantie op hun tuinmeubelen?
Voor specifieke garantie-informatie verzoeken we u contact op te nemen met Tuindeco.
Kan ik een catalogus krijgen van Tuindeco tuinmeubelen?
Ja, Tuindeco brengt jaarlijks een uitgebreide catalogus uit die in vier talen wordt gedrukt. U kunt deze catalogus aanvragen via hun website.

Ontvang gratis onze catalogus

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: