Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Trendhout Toscane

Lees meer

Trendhout Toscane

Wilt u het zomerse gevoel in uw tuin het hele jaar vasthouden? Dan is veranda Toscane van Jumbowood een uitstekende keuze. Deze sfeervolle veranda is een aanwinst voor in uw tuin en is een fijne plek voor het hele jaar. In de zomer biedt deze excellente overkapping schaduw en met minder weer biedt de veranda beschutting. Maak uw tuin compleet met veranda Toscane!
De veelzijdigheid van veranda Toscane
Jumbowood biedt diverse varianten van veranda Toscane aan. Deze veelzijdige veranda is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Kiest u voor een volledig open model, één met zijwanden of een volledig afgesloten veranda? Wij bieden al deze mogelijkheden. Daarnaast kunt u kiezen voor een berging bij de veranda, waarin u bijvoorbeeld tuinmeubilair kunt opbergen. Wanneer u kiest voor veranda Toscane met zijwanden heeft u keuze uit glazen schuifwanden of prachtige zwarte zijwanden van douglashout. Bij Jumbowood hebben we voor iedere tuin en smaak de juiste veranda.
Douglas veranda Toscane
Veranda Toscane is gemaakt van douglashout. Dit prachtige hout is erg sterk en duurzaam en daarmee zeer geschikt om te gebruiken voor uw veranda. Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3. Dit houdt in dat het hout maar liefst 15 jaar mee gaat. Behandelt u het hout van veranda Toscane dan verlengt u de levensduur en kunt u nog langer van uw veranda genieten. Jumbowood verkoopt het juiste materiaal waarmee u de veranda kunt behandelen. Dit staat aangegeven bij de opties waar u uit kunt kiezen.
Stel veranda Toscane zelf samen
Wilt u uw veranda graag zelf naar eigen smaak samenstellen? Dat kan bij Jumbowood! Kies allereerst voor het juiste formaat. Vervolgens kiest u in de webshop voor het model van veranda Toscane dat u het meest aanspreekt. Heeft u uw droomveranda gevonden? Dan kunt u verschillende opties selecteren zoals de fundatie, houtbehandeling en berging. Ook kunt u ervoor kiezen om de montage van veranda Toscane door Jumbowood te laten verzorgen

Staat tussen ons aanbod niet wat u zoekt? U kunt bij Jumbowood ook terecht voor op maat gemaakte producten. Vraag daarvoor een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showtuin. Daar kunt u diverse voorbeelden bekijken en stellen we samen met u uw droomveranda samen. Maakt u daarvoor een afspraak zodat onze collega’s van verkoop en advies tijd voor u hebben om u te voorzien van het juiste advies.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: