Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Dakmaterialen

Lees meer

Dakmaterialen

Welkom bij Jumbowood – Uw Specialist in Dakmaterialen!

Bij Jumbowood begrijpen we het belang van hoogwaardige dakmaterialen voor elk bouw- of renovatieproject. Of u nu een doorgewinterde professional bent of een ambitieuze doe-het-zelver, onze uitgebreide selectie dakmaterialen heeft alles wat u nodig heeft voor uw dakproject. Van EPDM dakbedekking tot daktrimmen, waterafvoersystemen en nog veel meer, we zijn uw one-stop-bestemming voor kwaliteit en duurzame dakmaterialen.

Onze Dakmaterialen

EPDM Dakbedekking: EPDM is een populaire keuze voor platte daken vanwege de duurzaamheid en waterdichtheid. We bieden EPDM-dakbedekking in verschillende maten en diktes, zodat u precies kunt vinden wat u nodig heeft voor uw project.

Daktrimmen: Daktrimmen zijn essentieel voor het afwerken en beschermen van de randen van uw dak. We hebben een breed scala aan daktrimmen, waaronder hoektrimmen, opstaande randen, binnenhoeken en buitenhoeken.

Waterafvoersystemen: Het effectief afvoeren van regenwater is van cruciaal belang voor de levensduur van uw dak. Onze waterafvoersystemen, waaronder regenpijpen en goten, zijn ontworpen om water op betrouwbare wijze weg te leiden van uw gebouw.

Dakbedekking Accessoires: Of u nu op zoek bent naar bevestigingsmiddelen, afdichtingsmiddelen of isolatie, wij hebben alle accessoires die uw dakproject tot een succes zullen maken.

Waarom Jumbowood?

  • Kwaliteit: Wij leveren alleen hoogwaardige dakmaterialen van gerenommeerde fabrikanten, zodat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid van uw dak.
  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies voor uw dakproject.
  • Ruim Assortiment: Onze uitgebreide selectie dakmaterialen biedt u keuzemogelijkheden, of u nu een specifieke stijl zoekt of een budgetvriendelijke optie.
  • Duurzaamheid: Wij streven naar duurzame en milieuvriendelijke dakmaterialen om bij te dragen aan een groenere toekomst.
  • Betaalbaarheid: Wij bieden concurrerende prijzen om uw dakproject binnen uw budget te houden.

Bij Jumbowood zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige dakmaterialen die aan uw behoeften voldoen. Of u nu een klein reparatieproject heeft of een volledig nieuw dak wilt aanleggen, wij hebben de materialen om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom Jumbowood uw ideale partner is voor dakmaterialen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, 1613 KR Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: