6-dagen per week staan wij graag voor u klaar

Jumbowood

Stihl

Stihl, het merk waar passie en precisie samenkomen om de wereld van tuin- en bosbouwapparatuur te transformeren. Bij Jumbowood staan we versteld van de toewijding die dit merk heeft in het leveren van hoogwaardige producten die de manier waarop we de natuur ervaren, veranderen. Ontdek hier waarom dit merk een echte pionier in zijn vakgebied is.

Lees meer over Stihl

Onze Stihl producten

Bij Jumbowood bieden we een breed scala aan van tuin- en bosbouwapparatuur van het merk Stihl, waaronder kettingzagen, bladblazers, grasmaaiers, heggenscheren en nog veel meer. Elk product is ontworpen met het oog op kwaliteit en presentatie. Stihl’s innovatieve technologieën, zoals de flexibele accu-systemen en eenvoudige startfuncties, maken hun gereedschappen nog gebruiksvriendelijker en efficiënter.

Benieuwd geworden naar onze Stihl producten? Tijdens uw bezoekje aan onze showtuin vertellen we u er graag meer over.

Stihl heeft al meer dan 90 jaar ervaring in de branche

Stihl begrijpt als geen ander hoe verrijkend het is om buiten te werken. Deze essentie komt dan ook altijd tot uiting in hun producten. De focus op topkwaliteit, prestaties en gebruiksgemak is al meer dan negentig jaar de drijvende kracht achter alles wat Stihl onderneemt. Het is opmerkelijk hoe Stihl, ooit een bescheiden traditionele machinebouwer, is uitgegroeid tot een wereldwijde speler en de onbetwiste marktleider op het gebied van kettingzagen en motormachines. Toch is er een constante gebleven: ze zijn nog steeds een familiebedrijf dat mensen voorziet van de juiste gereedschappen om in harmonie met de natuur te werken. Ze bereiken dit met innovatieve producten die gewaardeerd worden en een vertrouwde naam hebben.

Innovatie en eindeloze mogelijkheden

Stihl is niet alleen een leverancier van hoogwaardige gereedschappen, maar ook een pionier in vernieuwende ideeën en revolutionaire technieken. Dankzij hun uiteenlopende gereedschappen en functies, zijn de mogelijkheden eindeloos en kunne zowel hobbyisten als professionals ermee uit de voeten. Niet voor niks staat Stihl al langer dan 90 jaar synoniem voor splitstechnologie.

Veelgestelde vragen?

Wat maakt Stihl anders dan andere merken?
Stihl onderscheidt zich door zijn rijke erfgoed van innovatie en passie voor prestatie. Het merk combineert geavanceerde technologieën met duurzaamheid, waardoor Stihl-apparatuur de standaard zet in de industrie.
Welke soort producten biedt Stihl aan?
Stihl biedt een breed scala aan tuin- en bosbouwapparatuur, waaronder kettingzagen, bladblazers, grasmaaiers, heggenscharen en nog veel meer. Elk product is ontworpen met het oog op kwaliteit en prestatie.
Hoe zorgt Stihl voor duurzaamheid?
Stihl heeft een toewijding aan duurzaamheid die diep in hun bedrijfscultuur verankerd zit. Zij gebruiken geavanceerde technologieën en materialen om de ecologische impact van hun producten te minimaliseren en werken voortdurend aan het verbeteren van hun processen.
Wat is de visie van Stihl voor de toekomst?
Stihls visie is om voorop te blijven lopen in de industrie door voortdurend te innoveren en producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Zij streven ernaar om de manier waarop mensen werken en genieten van de natuur te blijven verbeteren.
Welke Stihl producten kan ik bij Jumbowood kopen?
Bij Jumbowood verkopen we de hardlopers van Stihl. Mocht u naar specifieke producten op zoek zijn, dan kunt u altijd bij één van onze verkopers navragen of wij dit product voor u kunnen bestellen.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: