Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Sneeboer

Met Sneeboer heeft u de beste gereedschappen om uw tuin tot bloei te brengen. Van handgesmede spades tot ergonomische schoffels, deze hoogwaardige gereedschappen tillen uw tuinervaring naar een hoger niveau. Of u nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde professional, met Sneeboer tuingereedschappen brengt u uw tuin tot leven en onderhoudt u gemakkelijk al uw planten en struiken. Met meer dan 110 jaar ervaring in het vak, gebruikt Sneeboer traditionele technieken gecombineerd met moderne productiemethoden om duurzaam en kwalitatief tuingereedschap te vervaardigen.

Verrijk uw tuin met Sneeboer tuingereedschappen

Als liefhebber van tuinieren wilt u natuurlijk werken met duurzame en ergonomische tuingereedschappen. Met deze gereedschappen verwijdert u moeiteloos onkruid tussen de tegels of plant u eenvoudig een nieuwe rozenstruik. Of u nu uw tuin klaarmaakt voor de winter of zomer, de tuingereedschappen van Sneeboer maken het werk een stuk eenvoudiger.

De kracht van vakmanschap

De tuingereedschappen van Sneeboer zijn met vakmanschap en volgens traditionele methoden ontworpen en vervaardigd. Ze zijn ergonomisch ontworpen om comfortabel in uw hand te liggen en zijn gemaakt om vele generaties mee te gaan. Elk gereedschap is met liefde en aandacht gemaakt, zodat uw de perfectie in elk klein detail ervaart. Dit vakmanschap wordt weerspiegeld in hun brede assortiment, waarin u onder andere titanium verplantschopjes, titanium schrepels, cultivators en planttroffels vindt.

Ontdek uw perfecte tuinpartner

Sneeboer tuingereedschappen worden wereldwijd gebruikt door mensen voor tuinwerkzaamheden. Dit komt doordat de gereedschappen gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal, zoals roestvrij staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen corrosie en blijven ze in uitstekende staat. Het gereedschap is voor iedereen geschikt dankzij het ergonomische ontwerp. De houten stelen en handgrepen zijn zorgvuldig gevormd om comfortabel in de hand te liggen. Hierdoor wordt tuinieren minder belastend en wordt het bijvoorbeeld gemakkelijker om die nieuwe perenboom te planten.

Een erfenis van kwaliteit en innovatie

Sneeboer staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Elk stuk gereedschap is een getuigenis van de rijke geschiedenis en toewijding aan uitmuntendheid. Bovendien is het merk een echt familiebedrijf en officieel tot Hofleverancier benoemd, wat hun kwaliteit nog meer benadrukt.

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Sneeboer gereedschap mee?
De tuingereedschappen van Sneeboer zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs generaties lang. Met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap is duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd. Om ervoor te zorgen dat het gereedschap jarenlang meegaat, is het echter belangrijk om het goed te onderhouden.
Zijn Sneeboer tuingereedschappen duurzaam?
Sneeboer investeert met hun producten op lange termijn. Het doel is om de behoefte aan regelmatige vervanging te verminderen. Met dit uitgangspunt worden de tuingereedschappen van Sneeboer geproduceerd en hebben ze ook een lange levensduur.
Hoe kies ik het juiste tuingereedschap voor mijn tuinklus?
Als u een beginnende tuinier bent, dan kan het lastig zijn om de juiste tuingereedschappen te vinden. Er zijn een paar gereedschappen die altijd van pas komen om te hebben, zoals:
  • Een cultivator
  • Een hark
  • Een schoffel
  • Een schop
  • Een spade
  • Een troffel
  • Een vork
  • Een wieder
Hoe onderhoud ik Sneeboer tuingereedschappen?
We adviseren u om in de herfst uw tuingereedschappen schoon te maken en te onderhouden, zodat ze in de beste conditie zijn voor de winter. Op deze manier voorkomt u roestvorming door in de wintermaanden. U onderhoudt eenvoudig uw tuingereedschappen met de onderhoudsset van Sneeboer. In deze set vindt u alle benodigde producten om uw gereedschappen in optimale staat te houden. De handleiding legt uit hoe u de producten moet gebruiken.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: