Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

RENY

Maak kennis met de warmte en gezelligheid van RENY terraskachels! Of u nu op zoek bent naar een sfeervolle aanvulling voor uw tuin of een knusse plek om te ontspannen, RENY heeft de perfecte kachel voor u. Met hun elegant design en hoogwaardige materialen zorgen RENY terraskachels niet alleen voor warmte, maar zijn ze ook een blikvanger in uw buitenruimte. Ontdek waarom tuinliefhebbers wereldwijd kiezen voor RENY als hun favoriete merk.

Terraskachel

Met de RENY terraskachel transformeert u uw buitenruimte tot een gezellige ruimte waar u geniet van de warmte en betoverende ambiance van het knisperende vuur. U kunt het hele jaar door genieten van deze terraskachels. Ze zijn de perfecte aanvulling voor iedereen die graag het hele jaar door van het buitenleven wil genieten. Daarnaast zijn de kachels ontworpen met het oog op efficiëntie en milieuvriendelijkheid, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot en een hoger rendement. RENY zet zich namelijk in voor innovatie en duurzaamheid in hun producten. Deze inzet voor duurzaamheid maakt RENY een verantwoorde keuze voor diegenen die milieubewust willen genieten van de warmte en sfeer van een houtkachel.

Corten-staal

De terraskachels van RENY zijn gemaakt van duurzaam en onderhoudsvrij Corten-staal, waardoor ze een prachtige roestige uitstraling hebben. Dankzij dit materiaal zijn de haarden bestendig tegen hoge temperaturen en alle weersomstandigheden, zodat u het hele jaar door zorgeloos van de haard in uw tuin geniet.

Voordelen van RENY houtkachels

Met RENY houtkachels profiteert u van een gesloten verbrandingssysteem, wat resulteert in een hogere efficiëntie en lagere emissiewaarden in vergelijking met andere open terrashaarden. Dankzij de automatische regeling van het verbrandingsproces is de kachel eenvoudig te bedienen.

Diversiteit in Modellen en Stijlen

RENY biedt een diversiteit aan modellen en stijlen, van de industriële NOEST tot de klassieke OSLO. Dit zorgt ervoor dat er voor elke smaak en elke buitenruimte een passende kachel beschikbaar is. Of u nu een moderne of een meer traditionele uitstraling wenst, RENY heeft een model dat aan uw wensen voldoet.

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een RENY terraskachel mee?
De terraskachels van RENY zijn zeer duurzaam dankzij het reactieve staal dat reageert op de buitenlucht. Dit zorgt voor een beschermende laag edelroest, waardoor de kachels niet vatbaar zijn voor verdere roestvorming. Hierdoor kunnen de RENY terraskachels alle weersomstandigheden doorstaan en gaan ze lang mee.
Kan ik mijn terraskachel buiten laten staan?
Doordat de RENY terraskachels van Corten-staal zijn gemaakt, kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan.
Hoe onderhoud ik mijn RENY terraskachel?
Het onderhoud van de RENY terraskachels is minimaal. Om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van uw kachel, raden we u aan om enkele maatregelen te nemen:
  • Als u de kachel gedurende een langere tijd niet gebruikt, moet u deze ventileren en indien nodig vochtvreters plaatsen in de haard. Zo voorkomt u corrosie en zorgt u ervoor dat uw haard goed werkt wanneer u deze weer gaat gebruiken.
  • Voorkom dat roet verbrandt door het glas regelmatig schoon te maken als u roetaanslag ziet. U reinigt het glas eenvoudig met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Reinig het glas alleen als het is afgekoeld om barsten te voorkomen.
In de handleiding die u bij uw RENY terraskachel ontvangt, wordt gedetailleerd uitgelegd hoe u uw terraskachel het beste onderhoudt.

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

0228 522 444

Adres Jumbowood

Nijverheidsweg 7, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: