Gespecialiseerd in buitenleven

Jumbowood

Remmers

Jumbowood is trots om aan jou onze remmers producten te introduceren.

Jumbowood

Jumbowood en Remmer in de bescherming van hout tegen schimmel. Met Jumbowood collectie van remmers producten kunt uw effectief schimmel en houtrot bestrijden. samen streven we naar duurzame oplossingen die de levensduur van hout verlengen en het behoud ervan bevorderen.

Oorsprong van De Remmers.

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouw chemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 hoogopgeleide werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in onze sector.

Wij bieden een reële meerwaarde in de samenwerking met nationale en internationale partners. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare systemen, een competente expertise en een service op maat van de klant, is Remmers de absolute marktleider.

Duurzame producten

Het [eco]-merk van Remmers staat zowel extern als intern voor het verantwoord omgaan met grondstoffen, mens en natuur. Producten met dit kwaliteitslabel vindt u in het volledige assortiment van Remmers terug.

Remmers [eco] staat voor een modern, toekomstgericht en duurzaam ondernemen en heeft betrekking op het product, de productie, in- en verkoop, onderzoek en ontwikkeling alsmede logistiek en handel.

Bedrijfsvisie en missie

Passie wordt professie
In een branche zoals de bouw met een enorme concurrentie, is groei alleen maar mogelijk indien er sprake is van passie. Een goed voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van producten op het gebied van de monumentenzorg bij Remmers B.V.. Het begon met de betrokkenheid bij monumenten van de oprichter Bernhard Remmers. Dit heeft er toe geleid dat Remmers B.V. nummer 1 is in Europa op het gebied van het produceren van producten voor het in stand houden en beschermen van cultureel erfgoed.

Cultureel erfgoed koesteren en levensruimte behouden
Wie met de meest onmogelijke opdrachten op het gebied van bescherming van gebouwen overweg kan, heeft een passende oplossing voor alle problemen op alle soorten ondergronden, of het nu gaat om hertel van gevels, duurzame afdichting, kunststofvloeren zowel decoratief als functioneel of eenvoudige zaken en daarbij rekening houdend met de milieueisen, beseft exact waar het om gaat. Bij al deze opdrachten gaat het niet

Veilig betalen met: