Deskundig advies: Bel ons! 0228-522444

Jumbowood

Raintap

Maak jou leven wat meer milieuvriendelijk met de Raintap van Jumbowood

Jumbowood zet zich in voor het milieu met ons nieuwe assortiment Raintap.

Onze Raintap-producten worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerd, gerecycled plastic, waaronder Post Consumer Recycled (PCR) materiaal. Door gebruik te maken van plastic afval dat apart wordt ingezameld en bestaat uit diverse soorten en kleuren, dragen we bij aan het verminderen van milieubelasting.

Jumbowood zet zich in voor een groenere toekomst door milieuvriendelijke oplossingen te bieden, en met ons Raintap-assortiment willen we milieuliefhebbers helpen bij het koesteren van hun regenwater terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld.

 

Maak het bewaren en gebruiken van regen water makkelijker

De Raintap regenton maakt het opvangen, bewaren en gebruiken van regenwater op een makkelijke en leuke manier onderdeel van je dagelijkse bezigheden. Raintap laat zien hoe waardevol regenwater is en hoe we dit kostbare water echt kunnen gaan waarderen en benutten.

 

De krachten van regen

Regen is een belangrijk onderdeel van het leven en levert vers water voor onze rivieren, planten, meren, dieren en uiteindelijk voor ons. Wanneer regenwater goed wordt beheerd, is het een waardevolle natuurlijke bron. Begin met het opvangen van de regen en maak gebruik van zijn oneindige mogelijkheden. Ontdek wat je kunt doen met dit duurzame waterstation.

Veilig betalen met: