Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Weltevree

Lees meer

Enig resultaat

Weltevree

Ontdek de design tuinmeubels van Weltevree
Met de design tuinmeubels van Weltevree til je je buitenruimte op naar een hoger niveau. Of je nu een tuin, terras of balkon hebt, dit is de plek waar je tot rust komt, met vrienden het leven viert of geniet van de zon. Door te kiezen voor design tuinmeubelen van Weltevree, geef je jouw buitenruimte de aandacht die het verdient. Wil je een boek lezen op een tuinbank? Languit onderuit zakken op een lounger? Of gezellig rond de tuintafel plaatsnemen in stijlvolle stoelen of krukken? Bij Weltevree vind je alles voor een comfortabel, behaaglijk en aangenaam buiten-zijn.

Veelzijdige design tuinmeubels
Onze design tuinmeubels en accessoires zijn ontworpen om veelzijdig te zijn. Dus ook als je een kleinere tuin hebt, geniet je dankzij Weltevree van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Bij ons vind je design tuinmeubels in vele formaten, kleuren en stijlen. Ook op vlak van materialen heb je volop keuze. Houd je van de look en feel van hout? Of ga je liever voor strak en modern aluminium? Of je nu eigentijdse woning hebt of juist een meer klassiek interieur, onze tuinmeubels passen zich makkelijk aan. Op deze manier wordt jouw buitenruimte een verlengstuk van jouw woonkamer, een plek waar jij je thuis voelt.

Duurzame tuinmeubels
Naast esthetiek en comfort, vinden we het belangrijk dat jouw Weltevree design tuinmeubels zo lang mogelijk meegaan. Daarom kiezen we voor eerlijke materialen en innovatieve productietechnieken. Ons team ontwikkelt inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel gevestigde namen als aanstormend talent. Steeds zoeken we met onze design tuinmeubels naar manieren om het contact te herstellen met onze fysieke omgeving. Alleen zo creëren we weer een gevoel van ‘echt geluk’: (wel)tevreden zijn. Met een Weltevree designmeubel in je tuin, heb je dus een uniek item te pakken dat zoveel meer is dan alleen ‘mooi’.

Designmeubels voor extra sfeer
Geef jouw buitenruimte extra sfeer met bekende Weltevree-design tuinmeubels zoals de Fieldchair, Tablebench, Sundial Table of de Wheelbench. Deze iconische designstukken, met vaak meerdere functies, zullen ongetwijfeld de favorieten van jouw tuin, balkon of terras worden. Ze ogen niet alleen prachtig, maar activeren je ook en zorgen hiermee dat je je op een nieuwe manier met de natuur verhoudt. Bij een gezellige tuin horen natuurlijk ook accessoires, zoals de warme Sheepscoat, Kussenset of Woodstock set. Met deze accessoires maak jij jouw Weltevree design tuinmeubels compleet.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: