Overkappingen uit voorraad leverbaar

Jumbowood

Max & Luuk

Lees meer

Max & Luuk

Met Max & Luuk is optimaal genieten in je tuin een vanzelfsprekendheid. Het hebben van een huis met een tuin is een waar genoegen. Of je nu groene vingers hebt en graag in de tuin werkt, wilt luieren in de zon, buiten wilt eten, of simpelweg wilt pronken met je prachtige buitenruimte, een tuin biedt talloze mogelijkheden. Het is de plek waar je een patio kunt creëren om eindeloos te ontspannen, een buitenkamer waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het moment dat de eerste zonnestralen na de winter tevoorschijn komen, lokt iedereen naar buiten. Met Max & Luuk proberen we dat gevoel vast te leggen in onze collectie: het gevoel van vrijheid, genieten en zorgeloosheid. Of we daarin zijn geslaagd? Dat laten we graag aan jou over om te beoordelen.

Bij Max & Luuk hebben we de essentie van zorgeloosheid en ontspanning vastgelegd in onze nieuwste collectie. Deze collectie bevat elementen die de frisse uitstraling en unieke stijl dragen waar we bekend om staan. Tijdens het samenstellen van onze nieuwste buitenmeubelen waren mijn zoons, Max en Luuk, opnieuw een belangrijke bron van inspiratie.

Hun namen waren de drijvende kracht achter ons merk, en door de jaren heen is ons merk meegegroeid met de jongens. Onze allereerste collectie weerspiegelde hun jeugdige en speelse aard, en de uitstraling paste perfect bij hun ontdekkingsreis door het leven. Naarmate de jaren verstreken, heeft de uitstraling van ons merk zich ontwikkeld en aangepast aan de levensfasen van Max en Luuk. Nu is Max & Luuk uitgegroeid tot een volwassen, stijlvolle, en hoogwaardige collectie tuinmeubelen. De gelaagdheid van de afgelopen jaren, zowel in de ontwikkeling van onze zoons als in de evolutie van onze collecties, vervult me met trots. Hoewel met elkaar verweven, hebben al onze collecties een uniek karakter.

Filter

Hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen!

Algemene vragen

Houthandel: 0228 522 444

Winkel:

0228 527 664

Adres Jumbowood

Houthandel: Industrieweg 7, Grootebroek

Winkel: Raadhuislaan 23, Grootebroek

Afspraak maken?

Bezoek onze showroom op afspraak

Veilig betalen met: